Top 10 Vintage vloerkleden

Dit is DE top 10 vintage vloerkleden van dit moment! Van de klassieke blauw/rood combinatie tot aan moderne kleuren en prints. Zie je door de vloerkleden het bos niet meer? Met deze top 10 vintage vloerkleden kies je eenvoudig jouw favoriet. 

1 - 10 van 10 producten

Ben jij op zoek naar een vintage vloerkleed maar vind je het lastig om te kiezen vanwege het ruime aanbod? Speciaal voor jou hebben wij deze vintage vloerkleden top 10 samengesteld. Hierin vind je vintage vloerkleden voor iedere smaak en iedere stijl. Ga jij voor een klassiekere uitstraling, meer modern of juist industrieel? 

Vintage vloerkleed kleur

Vintage vloerkleden zijn er in vele kleuren: rood, blauw, mint, grijs, groen, okergeel en nog veel meer. Afhankelijk van jouw woonstijl en de kleuren in je interieur kies je een vloerkleed. Ga jij voor een veilige kleur die matcht met je woonaccessoires? Dan is een groen vintage vloerkleed een veilige maar frisse optie. Of laat jij het vloerkleed eruit springen en ga je liever voor een opvallende kleurstelling met een geel vintage vloerkleed? Met ons zeer uitgebreide assortiment aan vintage vloerkleden zit er altijd wel een geschikt exemplaar bij!

Vloerkleed voor elke woonstijl

Vintage vloerkleden alleen voor vintage interieurs? Nee! Vintage vloerkleden zijn erg veelzijdig en zijn niet in een hokje te stoppen. Zo zorgt een vintage vloerkleed in een industriële ruimte voor een prachtig contrast, terwijl hetzelfde vloerkleed in een landelijke setting juist voor rust en eenheid zorgt. Of ga voor de ultieme retro look en combineer een vintage vloerkleed met op vintage geïnspireerde meubels. 

Bestverkochte vintage vloerkleden

We begrijpen dat het lastig kiezen is met zoveel vloerkleden. Daarom hebben wij deze top 10 samengesteld, zodat jij alleen nog maar jouw favoriet hoeft te selecteren!

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!