Vintage vloerkleed geel

Kan je 's ochtends wel een oppepper gebruiken? Haal dan een geel vintage vloerkleed in huis! Gele vintage vloerkleden staan namelijk bekend als energiek en levendig. Zo houd je jouw interieur jong en fris!

1 - 24 van 28 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Met een vintage vloerkleed geel haal jij het zonnetje in huis. De kleur geel staat dan ook voor de zon, licht en vooral ook veel positieve gevoelens! Een kleur om gelukkig van te worden en dit vooral ook uit te stralen. De kleur geel wordt voornamelijk gebruikt om te stimuleren, de stemming te beïnvloeden en om te relaxen. Wat een positieve eigenschappen heeft deze kleur! Met een geel vloerkleed haal jij deze eigenschappen in huis en kan jij net zo veel stralen als jouw kleed!

In iedere ruimte een geel vintage vloerkleed

Wil je die stralende energie van een geel vintage vloerkleed in huis nou ook doortrekken naar je werk? Met een geel kantoor vloerkleed zorg jij ervoor dat jouw werkdag op rolletjes verloopt. Letterlijk. Glijd vrolijk met je bureaustoel van je bureau naar de printer en weer terug. Ondanks dat je misschien een zware werktaak voor de boeg hebt, sleept een vintage vloerkleed geel jou door de dag heen. Zeker omdat de kleur geel stimuleert om wat meer risico’s te nemen. Met prachtige patronen en gracieuze lijnen kan je met een vintage vloerkleed jouw werkplek stijlvol inrichten. Een vintage vloerkleed is tijdloos en kan dan ook in iedere ruimte worden neergelegd wanneer je besluit je werkplek opnieuw in te richten.  

Vrolijk opstaan met een vintage vloerkleed geel

Een slaapkamer vloerkleed zie je als eerste wanneer je wakker wordt en als laatste wanneer je naar bed gaat. Wij vinden het dan ook een goed idee om een positief gevoel op te wekken met een geel vintage vloerkleed! Iedere dag vrolijk wakker worden en weer met een positief gevoel naar bed gaan. Die irritaties van jouw snurkende partner ben je met één blik op jouw vintage vloerkleed geel weer vergeten!

Veel keuze in gele vintage vloerkleden

Door de bomen het bos niet meer zien. Door het ruime aanbod aan vintage vloerkleden kunnen wij ons goed voorstellen dat je even niet zo goed weet welk vintage vloerkleed nu het beste past bij jou en jouw inrichting. En die keuzestress vinden wij niet zo heel gek. Met een ruim aanbod aan verschillende patronen, lijnen, motieven, kleuren en formaten wordt het een tikkeltje lastiger om een keuze te maken. Aan de andere kant zorgt een breed assortiment er ook weer voor dat er voor iedereen wel een geschikt vintage vloerkleed tussen zit. Ben je er nog niet helemaal over uit welk vintage vloerkleed je in huis wilt hebben?  No stress! Wij hebben voor jou een Top 10 Vintage Vloerkleden samengesteld. Een top 10 selectie met de meest populaire vintage vloerkleden van dit moment.

Veelgestelde vragen over vintage vloerkleden

  • Vintage vloerkleden komen voor in vele soorten. Een populaire soort is een vintage vloerkleed met een medaillon. Andere populaire vintage soorten zijn patchwork en rozenkelim vloerkleden.
  • Een vintage vloerkleed is een plat vloerkleed. Hierdoor zijn vintage vloerkleden gemakkelijk schoon te maken. Een vlek verwijder je door met een vochtige doek te deppen, niet wrijven. Gebruik indien nodig een vloerkleedreiniger. 
  • Een vintage vloerkleed komt zowel in een klassiek als in een modern interieur goed tot zijn recht. Door het combineren van verschillende stijlen ontstaat er een unieke woonstijl. Een vintage vloerkleed is perfect om meer kleur toe te voegen in het interieur. De verwassen look zorgt op een subtiele wijze voor meer kleur. 
  •  Een vintage vloerkleed is een vloerkleed met een unieke uitstraling. Vaak geïnspireerd op oude Perzische designs brengen deze vloerkleden veel karakter, nostalgie en warmte met zich mee. Hoewel vintage vloerkleden al geruime tijd meegaan, zijn ze nog altijd razend populair. Tegenwoordig worden vintage vloerkleden machinaal geweven met een verwassen look, om zo toch een vintage uitstraling te creëren
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!