Rond vintage vloerkleed

Ben jij gek van een vintage design? Of hebben al jouw vloerkleden een vintage design? Dan kan een rond vintage vloerkleed niet ontbreken!

1 - 24 van 47 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Ben jij gek van een vintage design? Of hebben al jouw vloerkleden een vintage design? Dan kan een rond vintage vloerkleed niet ontbreken. Vintage vloerkleden zijn misschien wel het populairst onder vloerkleden. Nu komen deze vintage designs ook terug in het rond. Rond op de grond kan in jouw huis toch niet ontbreken?

Ronde vintage vloerkleden een opkomende trend

Veel mensen houden van matchende producten. Zo moet de kleur van jouw trui passen bij de kleur van jouw schoenen, hetzelfde geldt bij vloerkleden. Waar mensen een rechthoekige wollen vloerkleed bijvoorbeeld matchen met een rond wollen vloerkleed. Ditzelfde wordt ook toegepast bij vintage vloerkleden. Waarbij rechthoekige vintage vloerkleden een match vormen met ronde vintage vloerkleden.

Uiteraard kan de match ook gevormd worden binnen de vorm van het vloerkleed. Zo kun je bijvoorbeeld jouw vloerkleden matchen met formaten. Neem bijvoorbeeld een 120cm rond vloerkleed die je wilt matchen met een 150cm rond vloerkleed in een vintage design. In de praktijk merken wij dat dit enorm gewild is! Ga mee met deze hippe trend en inspireer andere met jouw wooninterieur.

Geef je huis meer sfeer met een rond vintage vloerkleed

Is de kleur van jouw vloerkleed bepalend? Of ben je bang dat de kleur te overheersend wordt in jouw interieur? Wees gerust, want een rond vintage vloerkleed is beschikbaar in vele kleuren. Hele populaire kleuren bij een rond vintage vloerkleed zijn grijs en groen. Grijs is heel neutraal en zal in een woonkamer of slaapkamer niet opvallen, maar tegelijkertijd wel het interieur van sfeer voorzien. Het is dan ook niet gek dat veel mensen kiezen voor een grijs vintage vloerkleed. Een andere populaire kleur bij een rond vintage vloerkleed is groen. Bij groen denken we aan de natuur. Voor een groen vintage vloerkleed betekent dit vredig en ontspanning, want de groene kleur werkt in een interieur heel kalmerend.

Vintage ronde vloerkleden zijn aantrekkelijk in ieder interieur

Ieder mens is uniek en dat maakt het inrichten van een interieur juist leuk en uitdagend. Aangezien niet iedereen houdt van dezelfde kleur, design of formaat. Wel zijn er veel gelijkenissen. Zo houden veel mensen van vintage ronde vloerkleden. Om toch in te spelen op die verschillen, proberen wij ons te verplaatsen in de gedachtes van mensen. Zo zijn vintage ronde vloerkleden prachtig in een woonkamer als woonkamer vloerkleed, maar er zijn ook mensen die hun buiteninterieur een vintage feel willen meegeven. Zo zijn ronde buitenkleden ook beschikbaar in een vintage design. Dat is juist het mooie van vloerkleden, want een vloerkleed is geen scheider, maar een verbinder.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!