Vintage vloerkleed groen

Ben je op zoek naar een Vintage vloerkleed groen? Haal meer sfeer in je huis ...

1 - 24 van 49 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3

Ben je op zoek naar een vintage vloerkleed groen? Hiermee haal je extra sfeer in huis door de oude look, gecombineerd met een moderne kleur. De vintage stijl is terug van weggeweest! Een vintage vloerkleed bestaat in vele maten en designs.  Maar het populairste vloerkleed uit ons assortiment heeft de kleur groen. Bij Volero vind je altijd hét perfecte vloerkleed voor jouw ruimte. Een vintage vloerkleed groen is, vanwege de kleur en het design, eigenlijk toepasbaar in heel veel woonstijlen. Een bohemian woning of juist heel modern? Een groen vintage vloerkleed is van alle markten thuis!

Groen vintage vloerkleed: stijlen

Een vintage vloerkleed groen wordt gemaakt in verschillende stijlen. De twee populairste designs zijn het bekende medaillon en patchwork. Een origineel patchwork vloerkleed bestaat uit delen van verschillende oude kleden die aan elkaar genaaid zijn, waardoor er een nieuw vloerkleed ontstaat. Originele vintage vloerkleden groen zijn  prachtig, maar hebben ook een prijskaartje. Volero heeft een brede collectie aan voordelige imitatie patchwork vloerkleden. Deze vloerkleden zijn vaak gemaakt van synthetisch materiaal of van katoen en zijn gewoon uit één stuk gemaakt. De synthetische variant is heel sterk en is vanwege het materiaal ook nog eens anti-allergeen. Ideaal als je allergisch bent voor huisstofmijt. 

Vintage vloerkleed combineren

Zou je graag een vintage vloerkleed groen willen aanschaffen maar weet je niet hoe je deze het best kunt combineren? Een groen vintage vloerkleed heeft veel weg van een Perzisch tapijt en is een tijdloze trend. Hierdoor past deze in veel interieurstijlen. Heb je een klassiek interieur? Dan zal een vloerkleed hier goed in passen. Let hierbij op dat de rest van het interieur niet te kleurrijk is, groen is een kleur die redelijk makkelijk vloekt. Een groen vintage vloerkleed staat dan ook het mooist in een ruimte met verder neutraal kleurgebruik. Een groen vloerkleed past echter ook perfect in een licht, modern interieur. Een grijs vloerkleed en een opvallend design zijn een hele goede match met een modern, straks interieur. Dit zorgt er juist voor dat het geheel in balans blijft.

Terug in de tijd

Net als in de mode, architectuur, muziek, kunst en cultuur, passeren ook in de interieurwereld allerlei trends de revue. Denk maar eens aan de uitbundige bloemenprints van de jaren tachtig, de lavalampen uit de jaren negentig en de ultramoderne stijl van rond de eeuwwisseling. Tegenwoordig zien we veel mengelingen van stijlen, maar ook komen oude trends weer terug. Dit is dus bijvoorbeeld te zien aan de vintage vloerkleden trend. Nu kun je natuurlijk op zoek gaan naar een twee- derde- of vierdehands vloerkleed, maar door de jaren heen kunnen tapijten slijten, verstoffen en hun kleur verliezen. Kortom: je weet eigenlijk niet wat je in huis haalt. Waarom dan niet een nieuw vloerkleed nemen, in de stijl van vroeger? Je slaagt altijd met een vintage vloerkleed groen! Vloerkleden in een donker tintje of in een mintgroen tint? Ook donkergroene vloerkleden en mintgroene vloerkleden zijn te vinden in ons assortiment!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!