Vloerkleed Antraciet

Het vloerkleed antraciet past met zijn donkere tint perfect in elk interieur. Antraciete vloerkleden hebben een neutrale eigenschap, wat zowel chique als luxe uitstraalt. Perfect dus!

1 - 24 van 129 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 6

Vloerkleden staan bekend om hun uiterlijk. Dit zie je vaak terug in het materiaal van een vloerkleed. Zo zijn er tal van materialen die perfect te combineren zijn met vloerkleden. Een bekend materiaal is wol. Wollen vloerkleden hebben dezelfde eigenschappen als die het van het materiaal wol. Dit betekent dat een wollen vloerkleed naast warmte ook een genezende eigenschap aanbiedt. Naast het materiaal komt het vloerkleed voor in verschillende formaten, zo zijn de XXL-vloerkleden super populair! Een ander doorslaggevend eigenschap van een vloerkleed is de kleur. De kleur moet namelijk passen in jouw interieur en aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeur.

Een antraciet vloerkleed past in ieder interieur!

Dat we bij het kiezen van een vloerkleed vaak kijken naar de kleur is niet gek! De een wilt dat de kleur van het vloerkleed niet te fel moet zijn, de ander wilt juist dat het vloerkleed zacht oogt. Daarnaast willen wij natuurlijk dat de kleur goed match met onze meubels. Daarom zijn wij als de consument juist op zoek naar een wat neutralere kleur vloerkleed. 

De antraciete vloerkleden hebben een neutrale sfeer. Mensen met een antraciet vloerkleed ervaren thuis de voordelen die dit vloerkleed te bieden heeft. Wij krijgen vaak te horen dat het vloerkleed goed samengaat met meubels in het interieur. De kleur antraciet zorgt dat het vloerkleed prachtig op de achtergrond begeeft, maar tegelijkertijd wel strak in de woonkamer staat. De kleur antraciet komt namelijk van de kleuren zwart en grijs te mengen met elkaar. Grijs is van zichzelf zacht en een neutrale kleur, zwart is dominant en stoer. Dat betekent dat de kleur antraciet zacht oogt, maar ook stoer kan overkomen.

Vloerkleed zwart het stoerste vloerkleed voor binnen en buiten

Net genoemde kleur komt van twee kleuren; zwart en grijs. Daarom gaan wij dieper in op deze kleuren. Het vloerkleed zwart heeft een dominante houding, doordat de kleur zwart dit eigen maakt, maar komt wel stoer over. In de praktijk merken wij dat de mensen met een vloerkleed zwart graag houden van klasse/professionaliteit. Dit straalt een zwart vloerkleed dan ook uit in de omgeving. De zwarte vloerkleden zijn net als de antraciete vloerkleden chique en luxueus. Als de zon in de winter schijnt op een zwart vloerkleed, merk je hoe bijzonder het vloerkleed is om op te lopen. Daarnaast is de kleur zwart voor veel mensen hun lievelingskleur, wat  vaak gebruikt wordt in de mode industrie, denk maar eens aan jouw outfit. Een vloerkleed zwart is goed te combineren met veel meubels in de woonkamer, tuin of slaapkamer. Daarnaast zijn deze vloerkleden ook beschikbaar voor buiten. Het zwart vloerkleed voor buiten staat ook wel bekend als het buitenkleed zwart

Vloerkleed grijs het perfecte achtergrondmeubel

Een andere kleur die de kleur antraciet maakt, is de kleur grijs. Een vloerkleed grijs staat bekend om zijn neutrale karakter. Waarom neutraal? Grijs is tijdloos en perfect te combineren met bijna alle kleuren in het kleurenspectrum. Voor veel mensen is een vloerkleed grijs het ideale achtergrondmeubel, wat perfect past in zowel de woonkamer, tuin, balkon, keuken of slaapkamer. Als meubelkleur heeft grijs een stoer karakter. Dit zien wij net als bij zwart ook terug in technologische producten zoals je telefoon, televisie of je laptop. Beeld je maar eens in als je een laptop zou nemen in een gele kleur. De gele kleur maakt het niet alleen opvallend, maar het oogt meteen ook veel zachter. Hetzelfde geldt voor een vloerkleed. Een geel vloerkleed is opvallender dan een vloerkleed grijs. Dit wil niet meteen zeggen dat wij een geel vloerkleed afschrijven, want voor veel mensen is geel juist een lievelingskleur met ook bijzondere eigenschappen, wat ook prachtig in jouw interieur kan komen te staan.

Een vloerkleed grijs is net als de kleuren zwart en antraciet stoer! Maar of je nu een vloerkleed neemt in de kleur grijs, zwart, wit of een andere kleur, een vloerkleed is een goeie keuze! Een vloerkleed draagt niet alleen bij aan het opfleuren van ons interieur, maar draagt ook bij aan het lekker lopen en het houdt de warmte goed vast.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!