Grijs wit vloerkleed

Een grijs wit vloerkleed maakt een neutrale sfeer rustgevender. De kleuren grijs en wit dragen hier een steentje aan bij en is de perfecte combinatie in een vloerkleed. Grijs staat voor tijdloos en wit voor balans.

1 - 24 van 63 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3

Tegenwoordig zijn we allemaal op zoek naar meubels om ons huis wat op te fleuren. Vaak komen we dan uit bij het nemen van een vloerkleed. Nu zijn er super veel mogelijkheden aan formaat, materiaal en de kleur. Als we naar de kleur kijken van het vloerkleed, zien wij dat mensen hier het langst over nadenken.

Een vloerkleed grijs wit zorgt voor rust in ieder interieur!

Heb je ooit overwogen om een vloerkleed grijs wit te nemen? Een goede keuze zullen wij je zeggen! Laten we de kleuren eens los van elkaar bekijken. De kleur grijs heeft vaak een neutrale houding. Mensen met een vloerkleed grijs willen juist dat het vloerkleed niet opvalt, maar tegelijkertijd wel strak in het interieur staat. Gelukkig zijn de andere eigenschappen van grijs organiserend en strak.

Wit staat bekend als de perfecte kleur, wat goed samengaat met alle kleuren. Wit zelf heeft de eigenschap, dat de kleur het meest lichte is van alle kleuren. Een andere eigenschap van wit is de kalmte die het uitstraalt. Hoe merken wij dit in onze vloerkleden? Vloerkleden met een witte tint hebben vaak een rustgevende effect. Vaak worden vloerkleden met een dominante kleur gemengd met wit zoals een vloerkleed zwart wit of een vloerkleed lichtblauw.

Wat wij merken bij een vloerkleed met zowel de witte als de grijs kleur is dat ze niet alleen perfect samengaan, maar een vloerkleed liefhebber kan inspireren met zijn zachte uitstraling en de patronen die zijn toegepast op de vloerkleden. Een vloerkleed grijs wit heeft namelijk de eigenschappen van de kleur wit, dat het kalmte en positiviteit uitstraalt in je huis, maar heeft tegelijkertijd ook de eigenschappen van de kleur grijs, waardoor het neutraal en strak in je woonkamer kan liggen, ideaal toch?!

Het grijs wit vloerkleed twee tegenpolen in een vloerkleed

Het vloerkleed zwart wit is bijna vergelijkbaar met het vloerkleed grijs wit. De kleur grijs maakt het vloerkleed neutraler. Zwart heeft juist een dominante eigenschap en wit is juist een subdominante eigenschap. Je zou kunnen veronderstellen dat wit en zwart juist twee tegenpolen van mekaar zijn, maar ondanks dat het twee tegenpolen zijn, gaan ze wel goed samen! Denk maar eens aan de Yin Yang symbolen of aan een zebra. De kleuren gaan namelijk goed samen waardoor patronen en symbolen juist zichtbaar worden. Bij het vloerkleed zwart wit merken wij dat het vloerkleed zowel in de nacht als in de middag duidelijk zichtbaar is. De patronen en symbolen die verwerkt zijn in een vloerkleed zwart wit komen sterk naar voren met prachtige exemplaren!

Een vloerkleed grijs voor een neutrale sfeer

Het kan goed zijn dat je juist geen fan bent van een witte kleur, ondanks dat de kleur wit symbool staat als de perfecte kleur, houdt niet iedereen van de kleur wit. Hier kan grijs juist oplossing bieden! Een vloerkleed grijs heeft een volledig neutrale kleur. In de praktijk merken wij bij onze vloerkleden dat grijs als achtergrond meubel goed past in ieder interieur! De mensen met een vloerkleed grijs thuis geven vaak de voorkeur aan de kleur grijs, omdat het minder opvalt in hun woonkamer, maar wel strak in het interieur staat. Naast grijs heeft een antraciet vloerkleed ook een onopvallende kleur. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!