Hotel Chique vloerkleed

Een vloerkleed hotel chique is hét geheim voor een luxe hotelgevoel in eigen huis! Kan je ook zo genieten van een mooi ingerichte lobby of hotelkamer? Lees hier welke vloerkleden geschikt zijn voor een hotel chique interieur!

1 - 24 van 236 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 10

Kan je ook zo genieten van een luxe hotelovernachting? Het zachte bed, de prachtige woonaccessoires die je het liefst zou willen copy pasten naar je eigen slaapkamer en de luxe sfeer die er hangt. Zo zou je toch het liefst elke dag wakker willen worden? Wat nou als wij je vertellen dat het niet bij een droom hoeft te blijven? Met deze tips creëer je dat chique boutique hotelgevoel in je eigen slaap- of woonkamer!  

Hotel chique interieur: yes please!

Een hotel chique interieur wordt gekenmerkt door een natuurlijke basis die wordt aangevuld met diepe kleuren. Denk bijvoorbeeld aan raambekleding, behang, sierkussens of een vloerkleed. Luxe woonaccessoires zijn natuurlijk onmisbaar om het ultieme luxegevoel te creëren in een hotel chique interieur. Wees niet bang om verschillende materialen, zoals goud, staal, marmer of travertin met elkaar te combineren. Hoe meer, hoe beter! Waar het bovenal om draait in een hotel chique interieur is natuurlijk comfort. Het uitnodigende gevoel dat je bekruipt wanneer de slippertjes en de badjas al klaarliggen wanneer je de kamer betreedt.. heerlijk! Nu zou je meteen alles kunnen omgooien en alle meubilair kunnen vervangen.. óf je past deze tips toe om die luxe sfeer te voegen in huis!

Vloerkleed hotel chique in de slaapkamer

Eigenlijk kent een hotel chique vloerkleed geen regeltjes. Het gaat tenslotte om het gevoel dat je krijgt van een mooi ingerichte hotellobby of -kamer. De vloerkleden in deze categorie variëren dan ook van viscose vloerkleden en velvet vloerkleden tot marmer vloerkleden. Stuk voor stuk exemplaren die zacht zijn voor de voeten én het oog wat gunnen!

Een slaapkamer vloerkleed hotel chique is dé manier om met relatief kleine aanpassingen meteen een knusse look te geven aan je slaapkamer. Het vult de ruimte op zoals alleen een vloerkleed dat kan. Plaats jouw vloerkleed hotel chique gedeeltelijk of geheel onder het bed om meer rust en eenheid te creëren. Niet alleen ziet het er leuk uit, een vloerkleed heeft ook nog eens praktische voordelen!  Zo heeft een vloerkleed een isolerende en geluiddempende werking. Laat je voeten bij de eerste stap uit bed meteen omarmen door een zacht, hoogpolig vloerkleed. Zo kan je toch nooit met het verkeerde been uit bed stappen?

Hotel chique vloerkleed in de spotlights!

Ben je zo weg van de boutique hotel vibe? Trek de stijl gerust door naar de woonkamer! Ook hier kun je goed uit de voeten met de luxe elementen. Om te beginnen doet een velours vloerkleed met een glans al veel voor de sfeer in de living. De Glorious en Glazy uit onze collectie hebben glinsterende garen die spelen met lichtinval. Deze blijven je vanuit ieder standpunt weer verrassen. Daarnaast zorgt het zachte uiterlijk voor een knusse en warme sfeer. Ga all the way met de kleuren goud of zilver, of ga voor een lichte kleur met champagne of creme. Richt jouw interieur helemaal naar eigen smaak en inzicht in met een vloerkleed hotel chique!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!