Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden

Yes, we’re going to Ibiza! Nouja, niet echt natuurllijk. Maar met een Ibiza kleed kom je aardig in de buurt van dat gevoel! Hier lees je alle ins- en outs over Ibiza kleden.

Ibiza kleden

Ibiza kleden kennen hun oorsprong uit de bohemian woonstijl en kenmerkt zich door de vele invloeden vanuit het vroegere zigeunerbestaan. De stijl is onconventioneel met uitgesproken kleuren, die warmte uitstralen en waar je meteen vrolijk van wordt. Het is vaak een bonte selectie van kleuren en materialen. Ibiza kledenzijn vaak tijdloze inspiratiebronnen. Maak nu van jouw huis ook een warm thuis met een Ibiza vloerkleed.

Ibiza kleden staan bekend om de grafische prints in combinatie met vrolijke kleuren en soms zelfs van die leuke franjes. Wil jij je ook wanen op de hippie markt in Ibiza? Je hoeft niet persé voor zo’n felgekleurd exemplaar te gaan. Wat dacht je van een jute vloerkleed? In dit geval bereik dat die begeerde eiland-vibe door middel van het natuurlijk materiaal waarmee je de zon een beetje in huis haalt. Ben je een durfal? Ga dan voor een roze, geel of zelfs groene variant van het Ibiza kleed.

Ibiza vloerkleed in huis

Een Ibiza vloerkleed past in alle soorten interieur. Het maakt niet uit of je een modern, Scandinavisch of bohemian interieur hebt. Ibiza kleden kunnen overal! Ook wordt de akoestiek in een ruimte beter door het dempen van geluid zodat er minder galm is. Een win dus als je een vloerkleed zoekt voor een grote ruimte. Een Ibiza kleed geeft een ruimte net dat beetje extra. Het zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld in een nieuwbouwhuis met een tegelvloer toch het warme eiland gevoel ervaart. 

Een Ibiza kleed past in veel ruimtes in een huis. Zo kan het vloerkleed ook zorgen voor een warme, gezellige sfeer in de slaapkamer. En ook nog eens heel functioneel. Voortaan stap je op een heerlijk zacht vloerkeed als je opstaat! Doordat een Ibiza vloerkleed zich kenmerkt door zijn verschillende en warme kleuren past het ook in bijna iedere inrichting.

Heb je een werkkamer in huis? Geef deze dan een persoonlijk tintje door het gebruik van Ibiza kleden. Een Ibiza vloerkleed is overigens ook leuk in de kinderkamer! Wist je dat er zelfs Ibiza kleden bestaan voor buiten? Ontdek nu buitenkleden

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »