Art deco vloerkleed

Een beetje van nu en een beetje van toen. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan is een art deco vloerkleed misschien wel dé sfeermaker waar jouw interieur aan toe is. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment in art deco vloerkleden!

1 - 24 van 190 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 8

Een modern interieur dat terug gaat in de tijd. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan is een art deco vloerkleed misschien wel dé sfeermaker waar jouw interieur aan toe is! Ontdek nu onze collectie in unieke art deco vloerkleden!

Non-traditioneel met een art deco vloerkleed

Art deco is een stijlbeweging die in de jaren ’20 tot ’40 een sterke invloed had op de kunst, architectuur, interieur en mode. Door technologische ontwikkelingen en modernisering ontpopte interieurontwerp zich. Ook maakte men steeds meer verre reizen, wat deze interieurstijl nog verder voedde. Non-conventionele materialen en vormen, geometrische vloerkleden printjes, rijke kleuren en luxe versieringen vormen de basis van deze woonstijl. De een noemt het overdaad en de ander kan maar geen genoeg krijgen van de Great Gatsby vibes. Denk groots of pas de stijl met mate toe, maar helemaal compleet is jouw interieur natuurlijk niet zonder een art deco vloerkleed van Volero!

Vloerkleed art deco: denk groots!

Een art deco vloerkleed is geïnspireerd op de weelderige en uitbundige stijlbeweging. Kenmerkend voor een vloerkleed art deco zijn de diepe kleuren, geometrische motieven en glimmende materialen. Anders dan bijvoorbeeld een effen vloerkleed is een vloerkleed art deco excentriek. Wat dacht je bijvoorbeeld van een velours vloerkleed? De glanzende garen zijn een perfecte match met de luxe uitstraling van de art deco stijl.

Art deco vloerkleden online bestellen

Altijd al gedroomd van een luxe interieurstijl, zonder een fortuin te moeten uitgeven? Dan zit je met de art deco vloerkleden van Volero helemaal goed! We hebben in ons assortiment niet alleen unieke smaakmakers die zacht zijn voor de voeten, maar ook voor de portemonnee. Zo houd je meer over om jouw art deco interieur helemaal compleet te maken. Stijl onze art deco vloerkleden af met een marmeren bijzettafel, brocante spiegel of kroonluchter en zelfs Jay Gatsby zal jaloers zijn op jouw interieur!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!