Dun vloerkleed

Een dun vloerkleed, oftewel een platweef, zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar is ook nog eens bijzonder functioneel. Dunne vloerkleden zijn laag in onderhoud, gemakkelijk te verplaatsen en ook nog eens verkrijgbaar in diverse designs. Ontdek nu!

1 - 24 van 398 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 17

Het grootste voordeel van een dun plat geweven vloerkleden is: laag in de onderhoud! Je kan er op elke gewenst moment van de dag overheen met je stofzuiger. Misschien heb je wel een modern dun kleed op het oog, maar heb je ook een verharende kat. Geen probleem, even stofzuigen en je bent weer good to go! Wat ook een pluspunt is bij de dunne vloerkleden is dat het niet pluist! Dat is toch geweldig? Dus hoe vaak Lola de kat er ook over heen wandelt, jij hebt geen pluizend kleed! Voila, jij blij en je kat blij!  

Een dun kleed, makkelijk en efficiënt

Onze dunne vloerkleden zijn naast laag in onderhoud meestal ook nog eens hypoallergeen. De reden hiervan is omdat het vaak een katoenen vloerkleed is of is gemaakt van viscose. Laat viscose nou net een materiaal zijn wat niet alleen ademend is, maar ook nog eens geheel allergie proof is! Om even verder door te gaan over de geweldige kenmerken van onze dunne vloerkleden, is het geen probleem als je een beetje water knoeit op je dunne voerkleed want hij neemt water prima zelf op! Wil je liever toch voorkomen dat het nat wordt? Ook geen punt, je vouwt of rolt het kleed in een hand omdraai op om op te bergen.

Soorten dun vloerkleed

Er zijn verschillende varianten van een dun vloerkleed. Een dun vloerkleed is er bijvoorbeeld met een vintage design. Of een dun vloerkleed met abstracte vormen erop. Een dun vloerkleed met een abstracte print is een echt kunstwerk op je vloer en een echte eyecatcher bij een minimalistisch of modern interieur. Een dun vloerkleed is er ook met effen kleur. Op die manier past het vloerkleed gemakkelijk bij elk interieur en alle woonstijlen. Een dun vloerkleed kan je gemakkelijk opbergen door hem op te vouwen of op te rollen. Je kan dus gemakkelijk afwisselen! Ideaal voor de verschillende seizoenen of als je even iets anders wilt.

Dun vloerkleed van zomer tot winter!

Een dun kleed kan alle seizoenen aan. Of je nou helemaal koud en bibberend over je kleed loopt of voor je ventilator ligt af te koelen in de zomer. Je dunne kleed doet mee! In de winter voelt jouw dunne vloerkleed namelijk heerlijk warm aan, terwijl die in de zomer juist verkoelend aanvoelt. Hoe dit kan? Dunne kleden laten lekker los wat ze niet nodig hebben, onnodige warmte bijvoorbeeld! De reden dat dunne vloerkleden bijna van alle markten thuis zijn is omdat ze vaak plat geweven zijn. Plat geweven houdt in dat het rijgdraad loodrecht op elkaar wordt geweven. Dankzij deze mooie techniek heb jij een allergievrij, hitte proof en water opnemend dun vloerkleed. Is dat even mooi meegenomen! Naast plat geweven vloerkleden vallen ook vloerkleden met de look van koeienhuiden in deze categorie. 

Geknoei op je dunne vloerkleed

Het moment is aangebroken, je hebt je rode glas wijn laten vallen op je dun vloerkleed. Niet getreurd, we got you covered! Met onze starters set vloerkleden reiniger kan je doormiddel van de handige vlekwijzer precies zien welk product van de set het beste werkt voor jouw vlek. Twee keer knipperen en je vlek is verdwenen als sneeuw voor de zon. Ondanks dat dunne vloerkleden makkelijk zijn schoon te maken met tapijtreiniger kan je er natuurlijk altijd voor kiezen om het vloerkleed dun gewoon veilig op te bergen in de kast.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!