FRAAI

1 - 24 van 896 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 38

How about FRAAI?!

Huisje, boompje, feestje. Creëer een ambiance in je huis waardoor thuiskomen altijd een groot feest is. Geef je interieur een frisse look met unieke designs en verrassende kleuren. Benieuwd hoe? How about FRAAI?! Mix jij graag vintage designs met knalkleuren? Of is een combi van moderne meubels en subtiele details meer jouw ding? Waar je ook van houdt en welke stijl ook bij jou past, met FRAAI maak je van jouw huis, jouw thuisheaven.

Een huis zonder gezelligheid- is eigenlijk ook maar een hoop bakstenen. Dus durf te experimenteren, kies de designs die bij jouw passen ét voila: jouw sfeervolle woning staat als een -juist ja- huis.

Waarom FRAAI?

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Dat vinden wij ook. Daarom nemen wij het heft in eigen handen en doen we de inkoop zelf. Een speciaal team is dag en nacht op zoek naar de mooiste designs om ze vervolgens groots in te kopen en aan jou aan te bieden. Doordat er geen tussenhandel aan te pas komt, kunnen we de meest scherpe prijzen hanteren. Naast het vinden van de mooiste producten voor de beste prijs, hebben we door zelf in te kopen ook inzicht in het productieproces. Zo kunnen we er op toezien dat al onze meubelstukken duurzaam en zonder kinderarbeid gemaakt zijn. Kwaliteit en trends spelen een grote rol in het uitkiezen van het FRAAI vloerkleden assortiment.

Een FRAAI vloerkleed zorgt in een handomdraai voor een stijlvol en gezellig huis. Thuis moet ook thuis voelen, vinden wij. Je moet er kunnen genieten van je thuis. Waar je jouw FRAAI vloerkleed ook neerlegt, in de woonkamer, slaapkamer of speelkamer. Vloerkleden van FRAAI fleuren elk huis op!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!