Brink & Campman

1 - 8 van 8 producten

Flamboyante vloerzaken van Nederlandse bodem! De vloerkleden van het gerenommeerde merk Brink & Campman worden ontworpen en geproduceerd in Lichtenvoorde, waardoor ze met gepaste trots het label ‘made in Holland’ mogen dragen. Al decennia lang wordt in het Achterhoekse stadje Hollandse nuchterheid samengebracht met internationale allure. ‘Very down with the earth’ zullen we maar zeggen, want deze kleden maken van elke vloer een lust voor het oog.

On top of all trends; Brink & Campman

Een natuurlijk talent voor het produceren van mooie dingen. Dat is wat de basis vormt van het ontwerpproces bij Brink & Campman. Dat het merk haar oorsprong kent in een design studio, is in elke vezel van het bedrijf te voelen. En te zien! Want over elke vloerkleedvezel wordt nagedacht. De natuurlijk aanleg van de ontwerpers wordt aangevuld met een onnavolgbaar gevoel voor design, een onuitputtelijke honger naar nieuwe trends en een uitzonderlijke passie voor stoffen, garen en materialen. Zo wordt er alvorens het ontwerpproces begint, een grondige analyse gedaan waarbij niet alleen woontrends worden bestudeerd, maar ook ontwikkelingen in de mode- design- en kunstindustrie bekeken worden. En visa versa trouwens- want ook deze industrieën laten zich op hun beurt weer inspireren door de creaties van Brink & Campman. Nadat de collecties zijn ontworpen, begint de zoektocht naar de juiste materialen. Uiteraard worden hier niet zomaar de eerste-de-beste stoffen voor gebruikt, maar worden alleen de mooiste stoffen gebruikt. Het heeft wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk zorgt dit uitgebreide proces keer-op-keer voor nieuwe, frisse en eigentijdse vloerkleedcollecties.

Professionele creatievelingen ontwerpen de mooiste kleden

Door altijd vast te houden aan hun authenticiteit weten de ontwerpers van Brink en Campman hun eigen, creatieve stijl te behouden zonder hoge kwaliteitswaarden te verliezen. Op deze manier worden traditionele handelswijzen nooit vergeten maar innovatieve technieken zeker niet geschuwd. Door een scherpe oriëntatie richting internationale ontwikkelingen, wordt de creativiteit van de designers immer gevoed en nieuwe technieken nooit over het hoofd gezien. Dit alles resulteert in collecties die passen bij een vooruitstrevende lijfstijl, met her en der een nostalgische noot. Zo zijn er al verschillende ontwerpen de revue gepasseerd waarbij een hint naar de retro jaren zestig te herkennen viel of brocante, Middeleeuwse details te bespeuren waren. De combinatie met hedendaagse materialen en innovatieve ontwerpen, maakt van de vloerkleden van Brink & Campman ware musthaves voor in jouw eigentijdse woning.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!