Northrugs

1 - 10 van 10 producten

Het vloerkledenmerk is een typisch voorbeeld van ‘stille wateren vullen vele gronden’. Waarom? Lees mee en ontdek het verrassende vloerkledenmerk Northrugs.

Het kleurenpalet van de Northrugs vloerkleden bestaat voornamelijk uit oceaanblauw, lichtgroen, zandkleur en andere pasteltinten. Hierdoor straalt het vloerkledenmerk veel rust en kalmte uit. Echter zit er in de designs een dubbele laag- letterlijk.

Neem bijvoorbeeld de ronde vloerkleden van Northrugs. Door de vorm al uniek in hun soort, voorzien van een hypnotiserende, spiraalvormige print en -ook niet geheel onbelangrijk- zeer comfortabel voor de voeten door het zachte polypropyleen materiaal. Echter zit er nog een verrassend foefje aan de ronde vloerkleden van Northrugs. Ze zijn namelijk dubbelzijdig bedrukt met een uniek design in verschillende kleuren. Dus ben je toe aan een frisse vibe in de kamer? Draai het Northrugs-vloerkleed om en je hebt gelijk een nieuwe look in de ruimte. Liever een rechthoekig vloerkleed? Ook deze heeft Northrugs in de aanbieding. Voorzien van verschillende designs zoals ruiten, cirkels en diamantvormige figuren. Natuurlijk zijn ook deze vloerkleden dubbelzijdig bedrukt. Eigenlijk krijg je dus twee vloerkleden voor de prijs van één- winning!

Vloerkleden van Northrugs zijn dubbelzijdig bedrukt

Een ander Unique Selling Point van de Northrugs-vloerkleden is dat ze zowel binnen- als buitenshuis gelegd kunnen worden. Het synthetische materiaal zorgt ervoor dat de vloerkleden van Northrugs bestand zijn tegen verschillende weertypen en gemakkelijk schoon te maken. Dit maakt de kleden van Northrugs geschikt voor op het balkon, buitenterras of ruimtes in je woning.

Northrugs-kleden zijn geschikt voor binnen en buiten

Laat je hypnotiseren door de unieke patronen van Northrugs en haal een dubbelzijdig vloerkleed van dit bijzondere merk in huis, balkon of tuin.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!