City-Play

1 - 0 van 0 producten

Ga met de auto op reis en rijd in een sneltreinvaart naar jouw favoriete bestemming! Oke, misschien niet letterlijk op reis, maar net doen alsof is net zo leuk! Een City-Play speelkleed is de ideale toevoeging aan het interieur van de kinderkamer! Waarom? Dat gaan we je uitleggen!

City-Play is 100% speelgarantie

Een City-Play speelkleed in de kinderkamer is zo’n gek idee nog niet. Sterker nog, de kans is erg groot dat ook jij vroeger hebt gespeeld op een City-Play vloerkleed! Zo niet thuis, dan in de kleuterklas of op de peuterspeelzaal. Met een City-Play speelkleed wordt er enorm veel plezier beleefd! Stoppen voor het rode stoplicht en binnen de bebouwde kom netjes 30km/h rijden. Of misschien wel als Max Verstappen over het circuit van Zandvoort! Een City-Play speelkleed auto stimuleert de fantasie en geeft eindeloos speelplezier!

Hoge kwaliteit City-Play speelkleden

Met een zacht verkeerskleed van City-Play zorg je als ouder ervoor dat je kind zonder zorgen kan spelen. Totdat er een noodstop wordt gemaakt! Dat ging maar net goed… Ondanks dat de speelautootjes hard tegen elkaar kunnen botsen, wordt de pijn alsnog verzacht door de zachte kleden van City-Play. De verkeerskleden van City-Play zijn gemaakt van 100% nylon. Nylon is een synthetische vezel gemaakt van polyamiden en is als vervanger van zijde ontwikkeld. Het materiaal is zacht, sterk, kreukt niet en licht van gewicht!

City-Play hét speelkleed voor de kinderkamer

City-Play is marktleider voor het ontwerpen en produceren van kindervloerkleden. Een kindervloerkleed van City-Play is door illustrators met oog voor detail ontworpen. In 2018 is het eerste City-Play speelkleed ontwikkeld. Inmiddels is het merk uitgegroeid en hebben zij maar liefst 25 verschillende speelkleden ontworpen! Met het gebruik van meer dan 50 verschillende kleuren en de specifieke kenmerken kan ook jij als volwassene genieten van een City-Play speelkleed. Een speelkleed van City-Play bevat een antislip onderlaag, is anti-allergeen en gemaakt van milieuvriendelijke stoffen! Kortom: met City-Play haal jij een voorwaardig speelkamer vloerkleed in huis!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!