Rugaia

1 - 12 van 12 producten

Rugaia, hét duurzame vloerkleden merk dat duurzaamheid en stijl als geen ander belichaamt. Met zorg voor mens en planeet, helpt Rugaia iedereen om een thuis te creëren dat stijl, comfort en milieubewustzijn weerspiegelt. Rugaia is een verwijzing naar Gaia, de Griekse godin van de aarde. Door een verantwoorde collectie van duurzame vloerkleden voort te brengen, doet Rugaia haar naam eer aan.

Rugaia vloerkleed: mooier huis, mooiere planeet

Rugaia begrijpt dat we slechts één Gaia hebben, en dat ze gekoesterd moet worden. Daarom wordt ieder vloerkleed vervaardigd van 100% gerecyclede materialen en duurzame productiemethoden om de ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken. Alle vloerkleden worden met zorg en passie vervaardigd en dat zie je. Kwaliteit, stijl, comfort en duurzaamheid komen in ieder vloerkleed samen en zijn perfect in harmonie met elkaar. Ieder vloerkleed is een meesterwerk op zich, gemaakt met vakmanschap en kennis dat generaties lang is doorgegeven.

Duurzame vloerkleden van Rugaia

Met een Rugaia vloerkleed haal je niet alleen een prachtig vloerkleed in huis, maar voel je je telkens weer verbonden met de aarde en de verantwoordelijkheid die we hebben om voor haar te zorgen. Dus, als je op zoek bent naar een vloerkleed brand dat niet alleen je huis decoreert, maar ook de aarde eert, kies dan voor Rugaia.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!