James

1 - 4 van 4 producten

James is sinds 1927 gespecialiseerd in advies en producten voor het onderhoud van jouw vloerkleed. Door vooruitstrevend te werk te gaan, blijft James voorop lopen met kennis op het gebied van hygiëne, binnenmilieu en vlekverwijdering van vloerkleden. Het bedrijf staat voor innovatie en verbetering en houdt zich daarom ook continu bezig met het verbeteren van de diensten en service.

James tapijtreiniger

Hoe doet James tapijtreiniger nu echt wat ze zeggen? Het Nederlandse bedrijf beschikt over een eigen laboratorium  en voeren zelf dan ook alle testen uit op vloerkleden & materiaal. De geschoolde én gecertificeerde werknemers staan voor u klaar en voorzien u na de test van een uitslag en oplossing! James heeft niet voor niets een butler in het logo verwerkt. James staat voor persoonlijke aandacht en dienstverlening op hoog niveau!

Vloerkleedreiniging met James

Waar James vroeger enkel de reinigingsproducten in Nederland verkocht, worden de producten tegenwoordig in 14 verschillende Europese landen en China verkocht. We kunnen stellen dat James door de jaren heen een aardige expertise heeft opgebouwd. Van over de hele wereld wordt informatie verzameld om constant te blijven innoveren en te verbeteren. In eigen huis worden er nieuwe methodes ontwikkeld op het gebied vlekverwijdering op verschillende materialen. Hierdoor kan James de juiste informatie verstrekken zodat jij met de tapijtreiniger van James je vloerkleed in een mum van tijd weer gereinigd hebt!

Met James je vloerkleed reinigen

De gevonden oplossingen zijn door James handig vertaald naar de zogenoemde schoonmaakschijf. Een ronde schijf voorzien van twee kanten. Verse en oude vlekken! Je kan het je zo gek niet bedenken en het wordt op de schijf benoemd. Uiteraard ook hoe jij die vervelende inkt- of roestvlek krijgt verwijderd uit je vintage vloerkleed. Naast dat James er voor zorgt dat jij je vloerkleed langer kan gebruiken, is het bedrijf duurzaam verantwoord! Het is dan ook niet zo gek dat bij de verse vlekken water het meest wordt geadviseerd. De meeste verse vlekken zijn ook simpelweg met water te verwijderen. Op deze manier zorgt James er ook voor dat het milieu minder wordt belast.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!