Antoin Carpets

1 - 24 van 206 producten
1 2 3 4 5 ... 9

Antoin Carpets is een écht Hollands familiebedrijf die zijn oorsprong vindt in 1977. Als startend bedrijf was Antoin Carpets gevestigd in een klein pandje in Hoogeveen. Inmiddels is het merk, dankzij de toegenomen vraag, gegroeid en luistert het familiebedrijf nauw naar de wensen van hun klanten. De collecties van Antoin Carpets worden met zorg voor jou samengesteld en de vloerkleden worden gekozen uit het aanbod van internationale en nationale leveranciers.

Antoin Carpets vloerkleden

De vloerkleden van Antoin Carpets zijn uitingen van intense emoties vergoten in pure kunst. De designer heeft in zijn ontwerpen zijn diepe betekenissen verwerkt en de patronen weloverwogen. Antoin Carpets vloerkleden zijn een ware zegen om overheen te lopen! In de collecties van vandaag vind je dan ook een geweldige mix van Oriëntaalse, Oosterse en Westerse invloeden. In de nieuwste ontwerpen van het merk neemt de moderne vloerkleden de overhand.

Kwaliteit vloerkleden van Antoin Carpets

De collecties van Antoin Carpets zijn zeer uiteenlopend en een waardevolle toevoeging aan het assortiment van Volero! Van een hoogpolig vloerkleed tot een vloerkleed met ingeweven design. Het maakt niet uit wat voor soort vloerkleed jij van Antoin Carpets in huis neerlegt, één ding is zeker: jouw Antoin Carpets vloerkleed is van hoogwaardige kwaliteit. De verschillende soorten vloerkleden, vormen, kleuren en designs zorgen ervoor dat er voor ieder huishouden een geschikt vloerkleed is! Ben jij gek op een modern interieur? Dan kan een modern vloerkleed natuurlijk niet ontbreken.

Zacht Antoin Carpets vloerkleed

Het neerleggen van een vloerkleed is een gezellige toevoeging aan je interieur. Het maakt je interieur huiselijker en één geheel. Mooi meegenomen is dat jouw nieuwe Antoin Carpets vloerkleed een zachte ondergrond biedt als je op blote voeten door het huis loopt. Wil jij graag het gevoel hebben op wolken te lopen? Kijk dan eens tussen de shaggy vloerkleden van Antoin Carpets. Het uiterlijk van het vloerkleed nodigt je al uit om over het vloerkleed te lopen. Een shaggy vloerkleed is te herkennen aan de poolhoogte van maar liefst 40mm! Een extra dik vloerkleed waar je voeten lekker in wegvallen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!