Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden

Ze reizen de hele wereld af naar de beste kleuren en beste productielocaties tegen de scherpste prijs. Adana kan met een gerust hart krachtig en kleurrijk genoemd worden. Ze hebben de kunst van tijdloze, kleurrijke vloerkleden voor elk huishouden onder de knie. Vooral de collectie effen vloerkleden van Adana is groot. Er wordt veel gebruik gemaakt van Polypropyleen. Een materiaal die vooral in hoge pool erg zacht aanvoelt. Net of het vloerkleed gemaakt is van wol alleen aangeboden kan worden tegen een scherpere prijs. Naast effen en patroon hoogpolige shaggy's ook verschillende buitenkleden. 

Adana Carpets kinderkleden

Ben je op zoek naar kinderkleden? Dan ben je bij Adana aan het goede adres. Noem het interesse, noem het kunnen, maar Adana weet precies wat ze doen! Ze hebben een heel leuk assortiment kinderkleden! Van piraten tot dieren, van sport tot auto's alles komt voorbij om de kamer van de kinderen leuker en kleurrijker te maken. Vooral de ronde kinderkleden van Adana passen helemaal bij de trend van nu! 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »