Kleurrijk vloerkleed

Een kleurrijk vloerkleed combineert verschillende levendige kleuren met elkaar. Waarom kiezen als je ook alles kan hebben? Kleurrijke vloerkleden zijn artistiek en kunstzinnig, oftewel: net zo sprankelend als jouw persoonlijkheid!

1 - 24 van 358 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 15

Vind je het moeilijk om een kleur vloerkleed  te kiezen, omdat er zo veel mooie kleuren beschikbaar zijn? Of worden jij en je huisgenoot het maar niet eens over de kleurcombinaties in huis? Dan is een kleurrijk vloerkleed dé oplossing voor jou! Waarom kiezen als je ook alles kan hebben? Een kleurrijk vloerkleed heeft verschillende kleuren die zorgen voor meer leven in de brouwerij.

Meer leven in huis met een kleurrijk vloerkleed!

Ben je creatief, artistiek en kunstzinnig? Laat jouw interieur een weerspiegeling zijn van die sprankelende persoonlijkheid! Kleurrijke vloerkleden brengen niet alleen meer leven in huis, ze zijn uniek, sfeerbepalend en ook nog eens creativiteit bevorderend. Zo staan de kleuren oranje en paars bijvoorbeeld voor creativiteit en roep je met geel en groen positieve energie op. Daarmee zeggen we niet meteen dat je het interieur van Pipo de clown moet nabouwen (tenzij je dat zelf wilt natuurlijk). Met de juiste kleurcombinaties, accessoires en aankleding, kan een multicolor vloerkleed erg stijlvol zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vintage vloerkleed of patchwork design?

Vloerkleed kleurrijk kiezen

Hoe zorg je ervoor dat je een vloerkleed kleurrijk kan integreren in huis? Eén ding is zeker, kleurrijke vloerkleden verdienen het om op een voetstuk geplaatst te worden en dé blikvanger van de ruimte worden. Een gouden tip van onze Volero specialisten is om jouw keuze altijd te baseren op het gebruik, de uitstraling die je wilt creëren en de al aanwezige kleuren en meubels in huis. Zo geniet je maximaal van jouw nieuwe sfeermaker. Kijk dus vooral naar de kleuren van de muur en de vloer. Contrast is daarbij het sleutelwoord. Hoe groter het contrast, hoe meer het vloerkleed zal opvallen. Daarnaast moet een vloerkleed een verrijking zijn voor het huishouden. Selecteer dus altijd een vloerkleed dat past bij de leefomstandigheden. Een laagpolig vloerkleed kleurrijk is bijvoorbeeld erg praktisch met kinderen en/of huisdieren.

Kleurrijke vloerkleden kleuren je leven!

We snappen dat het een beetje spannend kan zijn om te experimenteren met kleuren. Durf je het nog niet aan om de muren een permanent kleurtje te geven of meubels te verruilen voor kleurrijke exemplaren? Begin dan bij accessoires en langzamerhand zal er steeds meer kleur het huis binnensluipen. Een vloerkleed kleurrijk, een plaid in een kekke kleur, een vaas met een gekleurde bos (nep)bloemen, kaarsen: noem het maar op! Kleur maakt ons vrolijk en doet denken aan een fleurige zomerdag. Genoeg reden dus om eens te gaan voor een kleurrijk vloerkleed! Bekijk hier onze Top 10 Gekleurde vloerkleden

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!