FLOOR

1 - 11 van 11 producten

Een top merk dat vrolijkheid toevoegt in een interieur. Zo wordt het merk Floor ook wel omschreven. De kleuren, het design en haar zachte uiterlijk maken vloerkleden van het merk Floor super gewild!

Moderne vloerkleden gezocht? Ontdek de Floor vloerkleden!

In de 21e eeuw zijn we in een rap tempo overgeschakeld van een klassieke setting naar een wat modernere setting. In een moderne setting komen laagpolige vloerkleden veel vaker voor. Om aan de toenemende vraag naar vloerkleden te voldoen, worden er steeds meer vloerkleden ontwikkeld. Een van de ontwikkelingen die heeft plaatsgevonden is het nieuwe merk Floor. Dit merk staat voornamelijk bekend om haar laagpolige vloerkleden m.u.v. de Rusty lijn.

Voeg sfeer toe in jouw interieur met een Floor vloerkleed

Vloerkleden zijn populaire woonaccessoires die bekend staan om het toevoegen van sfeer in een interieur. Een woonkamer zonder vloerkleed oogt vaak wat leeg en geeft je het gevoel dat er iets ontbreekt. Nu kan je ‘Jennifer Lopez - On the floor’ opzetten, maar of dit sfeer voor jou toevoegt is een andere vraag! Gelukkig komt het merk Floor dan als geroepen. Letterlijk vertaald betekent ‘Floor’ vloer, waardoor je kunt aannemen dat een Floor vloerkleed je vloer echt kan omtoveren.

Hoe zien wij die sfeer terug in het merk Floor ?

Als we kijken naar een vloerkleed dan is het design hiervan bepalend. Zo kun je voor een design kiezen met bloemen, ook wel een bloemen vloerkleed genoemd, of je gaat voor een effen vloerkleed met één kleur. In de Floor collectie zie je een divers aanbod van moderne vloerkleden die jou de mogelijkheid geven om je eigen stijl te creëren. Het merk ontwikkeld namelijk een diversiteit aan designs, bijvoorbeeld bloemen, effen, Scandinavisch, gekleurd of Bohemian.

Laat je voeten genieten op de vloer met een Floor vloerkleed

De Floor vloerkleden zijn heerlijk voor je voeten. Als je voeten konden dromen, dan zouden ze dromen dat ze elke dag over een Floor vloerkleed heen konden lopen. Gelukkig kun jij die droom waarmaken! De Floor vloerkleden bestaan voornamelijk uit grote vloerkleden. Populaire maten die terugkomen zijn een 160x230cm vloerkleed en een 200x290cm vloerkleed. Dit betekent een vloer die ruimer bedekt is waardoor je nog meer kunt genieten van je Floor vloerkleed, ideaal toch?! Droom jij er bovendien ook van om eens heerlijk tot rust te komen? Naast dat je met een Floor vloerkleed een pareltje in huis haalt, krijgt je bij elk Floor vloerkleed ook een uniek kaartje met een theezakje, zodat je echt kunt ontspannen thuis!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!