Brinker carpets

1 - 24 van 159 producten
1 2 3 4 5 ... 7

Dat de vloerkleden van Brinker Carpets hun naam eer aan doen en je een instant ‘Good Feeling’ geven, zie je al met één blik op de unieke en kleurrijke collecties van dit Nederlandse tapijtenmerk. Echter geven de karpetten je ook nog eens een goed gevoel aan je voeten door het buitengewone productieproces.  

Dag-in, dag-uit werkt een groep Nederlandse ontwerpers vol passie en overtuiging aan de krachtige vloerkleden collecties van Brinker Carpets. Patronen worden uitgedacht, kleurencombinaties worden getest en diverse patchwork-dessins worden ontworpen om tot de mooiste Brinker vloerkleden te komen. 

Vloerkleden van Brinker Carpets 

De ontwerpfase is eigenlijk pas het begin. Want hoe zonde zou het zijn om na zo’n intensief ontwerpproces, een willekeurig productiebedrijf te kiezen die zonder een duidelijke werkwijze de vloerkleden zou produceren?  Om dit te voorkomen gaan de ontwerpers van Brinker Carpets op zoek naar de beste producenten en de echte experts wanneer het op de productie van vloerkleden aankomt. Zo worden sommige kleden in Europa geproduceerd, maar zijn er ook karpetten te vinden die zelfs overzees worden gemaakt.

Voor iedereen die weleens door een van de soeks van Marokko heeft gelopen, weet dat daar de meest prachtige kleden te verkrijgen zijn. Eeuwenoude technieken met betrekking tot het weven van de garen, zorgen voor unieke structuren in vintage vloerkleden. Door samen te werken met deze experts zorgen de ontwerpers van Brinker Carpets ervoor dat hun designs op de beste manier naar voren komen en de vloerkleden de beste kwaliteit waarborgen.

Naast Marokkanen, zijn ook Indiërs regelrechte experts wanneer het om het weven van vloerkleden gaat. Vingervlugge wevingstechnieken zorgen ervoor dat de vloerkleden niet alleen prachtig in elkaar zitten, maar ook nog eens ijzersterke garen bevatten die gemakkelijk tegen een stootje kunnen.

Kortom; het unieke productieproces waarbij de grafische, trendy en kleurrijke ontwerpen van de Nederlandse designs worden vertaald in sterke, kwalitatieve en handgemaakte vloerkleden maakt van Brinker Feel Good Carpets het go-to-merk voor mensen die een eigenzinnige stijl hebben en voor klasse onder hun voeten gaan.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!