Brinker carpets

1 - 24 van 251 producten
1 2 3 4 5 ... 11

Dat de vloerkleden van Brinker Carpets hun naam eer aan doen en je een instant ‘Good Feeling’ geven, zie je al met één blik op de unieke en kleurrijke collecties van dit Nederlandse tapijtenmerk. De kleden van Brinker Carpets bieden niet alleen een uitzonderlijk gevoel onder de voeten, ze bieden ook nog eens een visueel genot. Een groep Nederlandse ontwerpers werken iedere dag vol passie aan het creëren van nieuwe collecties. Iedere stap in het proces is doordacht en gericht op het leveren van de hoogste kwaliteit. Hierdoor onderscheid Brinker Carpets zich in vakmanschap en esthetiek.

Vloerkleden van Brinker Carpets 

De ontwerpfase is eigenlijk pas het begin van de totstandkoming van een nieuw vloerkleed. Na een creatief en intensief ontwerpproces vind Brinker Carpets het belangrijk dat de productie met dezelfde toewijding wordt uitgevoerd. Daarom zoeken de ontwerpers wereldwijd naar de beste experts en producenten. Het kan zijn dat jouw nieuwe kleed in Europa is gemaakt, of overzees! De wereldwijde zoektocht naar perfectie zorgen voor dat de kleden met de grootste zorg zijn gemaakt. Het assortiment varieert tussen synthetische en natuurlijke vloerkleden

Een vintage vloerkleed van Brinker Carpets

Voor iedereen die weleens over één van de soeks van Marokko heeft gelopen, weet dat daar prachtige vloerkleden te vinden zijn. Met de hand gemaakt van hoogwaardig materiaal. Voor het weven van de garens en het creëren van unieke structuren in een vintage vloerkleed worden eeuwenoude weeftechnieken gebruikt. Naast het gebruik maken van het Marokkaanse vakmanschap, vinden we binnen de vloerkledencollecties van Brinker Carpets ook veel Indische ambacht terug. Indiërs zijn echte meesters in het weven van prachtige vloerkleden. De vingervlugge weeftechnieken zorgen ervoor dat de kleden duurzaam en bijzonder sterk zijn.

Brinker Carpets’ kleurrijk vloerkleed

Kortom; het bijzondere productieproces waarbij grafische en trendy ontwerpen van de Nederlandse designs worden vertaald in sterke, kwalitatieve én handgemaakte vloerkleden, maakt van Brinker Carpets het go-to merk voor mensen met een eigenzinnige stijl. De combinatie van moderne ontwerpen en traditioneel vakmanschap zorgen ervoor dat ieder kleurrijk vloerkleed een waar kunstwerk is. Ieder kleed is een bron van stijl en comfort in iedere ruimte. Brinker Carpets biedt de perfecte mix van duurzaamheid en kwaliteit!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!