Flair Rugs

1 - 24 van 243 producten
1 2 3 4 5 ... 11

Nieuwe designs en prachtige kleurcombinaties zorgen ervoor dat een vloerkleed van Flair Rugs erg goed in de smaak vallen.

Grafische vloerkleden van Flair Rugs

Door een nieuwe toevoeging aan het assortiment van Volero is er voor jou een breder aanbod aan grafische vloerkleden. Hierdoor heb jij nog meer de kans om je creatieve geest de vrije loop te laten gaan en jouw woning te voorzien van een waar kunstwerk. Niet voor aan de muur, maar voor op de grond! Zo kan jij niet alleen naar jouw kunstwerk kijken, je kan er ook over heen lopen! En hoe heerlijk is het wanneer jouw grafisch vloerkleed heerlijk zacht is voor aan de voeten?

Met Flair rugs ga je voor een moderne inrichting

Een modern vloerkleed hoeft zo saai nog niet te zijn. Bij een modern vloerkleed denken we vaak een innovatie en vernieuwing. Vaak zien we dit dan ook terugkomen wanneer jij jouw woning wilt voorzien van de nieuwste woontrends. Deze innovatie en vernieuwing zien wij dan ook terug in de totstandkoming van nieuwe vloerkleden. Zijn er nog niet genoeg vloerkleden met verschillende patronen en kleuren op de markt? Zeker niet! Er is altijd ruimte voor vernieuwing en verbetering. Zo vindt ook Flair Rugs zelf. Met oog voor detail, de ambitie om constant te verbeteren en te vernieuwen zorgen zij ervoor dat jij kan genieten van jouw nieuwe retro vloerkleed.

Extra sfeer met een vloerkleed van Flair Rugs

Door de prachtige samenstelling van kleuren en de verschillende motieven, kan een vloerkleed van Flair Rugs in ieder interieur tot zijn recht komen. De collectie van Flair Rugs gaat van een gestreept vloerkleed tot een ZigZag vloerkleed. Niet alleen geeft jouw het interieur een fijne sfeer om naar te kijken, ook voel je deze sfeer wanneer jij je in de ruimte bevindt. De heerlijk zachte ondergrond van een hoogpolig vloerkleed zorgt er voor dat jij niets anders meer wilt dan met je blote voeten woelen door het vloerkleed.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!