Hanse Home

1 - 16 van 16 producten

Graag introduceren wij aan je Hanse Home, onze buurman. De vloerkleden van Hanse Home komen namelijk uit Duitsland. Een collectie vloerkleden met voor iedereen wat wils! Hanse Home beseft namelijk maar al te goed dat gezelligheid en stijl voor iedereen anders is. Iedereen heeft een eigen stijl, inrichting en andere eisen aan zijn of haar vloerkleed. Begrijpelijk!

Vloerkleden collectie Hanse Home

Van laagpolig tot hoogpolig, van Chenille tot wollen, van rechthoekig tot rond. Van vintage tot kindervloerkleden. Een team van stylisten stelt elk vloerkleed met zorg samen en kiest daarbij voor de beste kwaliteit. Alle vloerkleden worden in Europa geproduceerd en met zorg de wereld rond getransporteerd. Vloerkleden van Hanse Home kunnen overal in huis neergelegd worden; denk naast de woonkamer ook aan de slaapkamer, kinderkamer, speelkamer of in de werkkamer. Maar vergis je niet, het zou zo kunnen dat je een Hanse Home vloerkleed tegenkomt op kantoor of in een winkel. Door de scherpe prijs/kwaliteit verhouding zijn ook veel bedrijven fan van Hanse Home.

Soorten vloerkleden Hanse Home

Het kleurenpalet van de Hanse Home vloerkleden loopt uiteen van effen zwart tot meerkleurig met leuke boomstammen en sterren patronen. Hanse Home heeft een brede collectie kindervloerkleden die een lach brengt op elk kindergezicht! Toch zijn de meest verkochte vloerkleden van Hanse Home de effen vloerkleden en de vintage Susa vloerkleden. Toch willen we de Bastia vloerkleden de aandacht geven die ze verdienen. Zulke vloerkleden vind je namelijk nergens! Rond qua vorm zijn deze vloerkleden echte eyecathers en gerust ‘speciaal’ te noemen. De unieke patronen en de sierlijke vormen kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met verschillende woonstijlen.

Hanse Home heeft de kracht ‘dat bepaalde iets’ voor elke wens, voor elke stijl en voor elke behoefte toe te voegen aan hun vloerkleden collectie. Wij van Volero zijn dan ook trotse dealer van de Hanse Home vloerkleden collectie.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!