Hakuna Matte

1 - 18 van 18 producten

De geboorte van Hakuna Matte

Hakuna Matte; inmiddels voorloper op het gebied van stimulerende baby speelkleden. Hoe het merk is ontstaan? Uit een eigenbehoefte van kersverse ouders. Toen de bedenkers een kleine ter wereld brachten, zochten zij naar manieren om een veilige, stimulerende en leuke speelwereld te creëren voor hun kleintje. Gezien een baby gedurende zijn eerste jaren veel tijd op de vloer besteedt, moet een speelmat aan dezelfde normen voldoen. Het aanbod, dat toen vooral bestond uit alfabet- en cijfermatten is voor een baby weinig stimulerend en dus besloten zij het heft in eigen handen te nemen. Met de hulp van kinderpsychologen, experts en andere ouders werd Hakuna Matte geboren.

Zorgeloos spelen met Hakuna Matte speelmatten

Niet alleen zijn de speelmatten van Hakuna Matte stimulerend voor jonge kinderen, ze zijn ook nog eens te verkrijgen in stijlvolle designs en geheel veilig. Extra zacht, dik en vrij van chemische stoffen. Kortom, speelmatten waar je je geen zorgen over hoeft te maken. De puzzelmatten of speelmatten zijn er leuk als babykamer vloerkleed of te gebruiken om een speelhoek in te richten. Ga je voor een jungle thema, autokleed of het altijd gezellige confetti kleed?

Hakuna Matte: comfort meets style  

Hakuna Matte bewijst maar weer dat functionaliteit niet hoeft te botsen met stijl. De speelmatten combineren veiligheid en stijlvolle ontwerpen, die passen bij verschillende interieurstijlen. Het begrijpen van de natuurlijke nieuwsgierigheid van een kind, het verlangen om te voelen, te ontdekken en de wereld te verkennen heeft geleid tot de ontwikkeling van diverse speelkleden die spreken tot de verbeelding van je kleintje. Jij wilt toch ook het allerbeste voor jouw kleine? Ontdek nu het volledige assortiment van Hakuna Matte speelmatten!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!