ELLE DECORATION

1 - 24 van 42 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Speciaal voor de stijlvolle dames onder ons: ELLE Decoration vloerkleden! Je kunt gerust zeggen dat wij ons vereert voelen deze modieuze en stijlvolle vloerkleden te mogen aanbieden aan jou. Deze collectie is zacht gezegd onmisbaar in de woning van de stijlvolle vrouw.

ELLE DECORATION Hét woonmagazine

ELLE staat bekend voor zijn internationale inzicht in fashion. ELLE Decoration Magazine werkt met internationale fashion ontwerpers en biedt zicht op huismode, architectuur en kunst. Elk nummer is een opsomming van de nieuwste en innovatieve trends op het gebied van wonen. Er zijn verschillende tijdschriften over woonaccessoires, maar ELLE Decoration steekt daar met vlag en wimpel bovenuit. Het oog voor fashion straalt er vanaf en het blad biedt je meer dan genoeg informatie en inspiratie voor je eigen huis. Artikelen, how-to’s en andere tips vullen het blad en laat je ontdekken hoe jij je eigen huis direct stijlvol en trendy kan maken.

ELLE vloerkleden

Creëer nu jouw unique woonbeleving met de vloerkleden van ELLE Decoration. Samen met interieurdesigners heeft ELLE Decoration een aantal vloerkleden lijnen opgezet passend bij verschillende interieurstijlen. De vloerkleden van ELLE Decoration kenmerken zich door kwaliteit en uiteraard van stijl. ELLE heeft gekozen voor comfortabele kleuren die rust en kalmte uitstralen maar met een touch van stijl en een ziel van elegantie.

Kijk bijvoorbeeld naar de Euphoria vloerkleden. Je kunt deze vloerkleden lijn zien als een pallet van subtiele lijnen en pastel kleuren. Opzoek naar een meer minimalistische uitstraling? Kijk dan eens bij de Glow lijn!

ELLE Hoogpolige vloerkleden

Ook op het gebied van hoogpolige vloerkleden ontbreekt het niet bij ELLE. Een vloerkleed uit de Lovely lijn is een garantie op zachte voeten. Met een poolhoogte van wel 5 cm is een verzekering van warmte en heerlijke zachte kriebels onder je voeten.

Meer affiniteit met de Vintage look van vloerkleden? Just feel the Pleasure! De vloerkleden uit de Pleasure vloerkledenlijn hebben een handgemaakte vintage look met medaillon en patchwork designs.  

ELLE Buitenvloerkleden

Denk je dat we er zijn? Nee, want vloerkleden zijn niet alleen voor binnen! En ook ELLE weet dit. Speciaal ontworpen voor jouw tuin, terras, balkon of woonboot zijn er de Bloom, Brave en Curious lijnen. Deze ELLE binnen- én buitenvloerkleden lijnen trekken de stijlvolle  look door naar buiten. Gemaakt van waterafstotende materialen zijn deze vloerkleden bestendig tegen regen en viezigheid. Deze vloerkleden zijn ook geschikt voor binnen, want op zachtheid is niet bespaart. Shop nu hier jouw stijlvolle nieuwe buitenvloerkleed en geniet van stijl in én om je huis!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!