Mint Rugs

1 - 24 van 28 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Een gastvrije buurvrouw, een lieve oma of een broodje hagelslag in een ver land, sommige dingen hebben het vermogen om je instant thuis te laten voelen. De vloerkleden van Mint Rugs bezitten deze natuurlijke bekwaamheid ook. Of het nu de warme, wollige materialen, de knusse kleuren of prettige prints zijn- wie zal het zeggen? Waarschijnlijk is het de unieke mix van deze facetten waardoor de vloerkleden van Mint Rugs zich gelijk als een kameleon op de vloer én aan jouw inrichting aanpassen. Vanuit daar stralen ze een soort gezelligheid uit waar menig tearoom een puntje aan kan zuigen. Niet alleen stellen ze elk bezoek gelijk op het gemak, ze zijn ook gemakkelijk te combineren en easy-peasy in het onderhoud.

Vloerkleden van Mint Rugs stralen knusheid uit

Neem nou de hoogpolig vloerkleed van Mint Rugs. Door het gebruik van het hoogwaardige materiaal polypropyleen in een hoge pool voelen ze fijn, zacht en heerlijk warm aan. Iets wat je niet altijd kunt zeggen van die gastvrije buurvrouw of lieve oma natuurlijk. Naast warme, wollige shaggy’s bevat de collectie van Mint Rugs tevens vintage vloerkleden en ronde tapijten. Allemaal uniek in hun soort, maar ze delen een ding; het is de simpliciteit dat deze vloerkleden tot zulk fijn gezelschap maakt. Doe maar niet te gek- dan doe je al gek genoeg; het is de eenvoud van de tapijten die jouw inrichting compleet maakt.

Shaggy’s, vintage kleden en ronde tapijten; Mint Rugs heeft ze allemaal in de collectie

Ben je op zoek naar net dat beetje extra gezelligheid in de eet- woon- of slaapkamer? Laat de buurvrouw maar waar ze is en ga voor een leuk vloerkleed van Mint Rugs. Van Scandinavisch design tot aan een hypnotiserend grafisch patroon, je vindt altijd wel een kleed dat naadloos in jouw woning past. Door de hoge kwaliteit van de polen en het secure weefwerk, kun je er zeker van zijn dat je heel lang van de kleden van Mint Rugs kunt genieten. En dat is fijn want, om er maar een Oudhollands cliché in gooien: gezelligheid kent geen tijd!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!