Zala living

1 - 5 van 5 producten

Betoverende geometrische designs, fabuleuze vintage vloerkleden, de coolste kinderkleden en revolutionaire ronde tapijten. De vloerkleden van Zala Living verrijken zeker je leven.

Vloerkleden Zala Living

De vloerkleden van Zala Living hebben stuk voor stuk iets wat ze mystiek en fascinerend maakt. Waarschijnlijk is het de unieke mix van verfijnde details, stijlvolle designs en innemende kleurencombinaties. De tapijten met abstracte prints grijpen je blik en laten ‘m niet snel los. De strakke lijnen, unieke (ruit-)vormen en contrasterende kleuren komen nog beter uit door het rijke materiaal. De meeste vloerkleden van het merk Zala Living bestaan uit een zacht, synthetisch wol dat ook wel polyamide genoemd. De poolhoogte ligt rond de 5cm waardoor de vloerkleden ultrazacht aanvoelen, kwaliteit uitstralen, maar wél gemakkelijk schoon te houden zijn. Hierdoor kun je extra lang van de tapijten van Zala Living genieten.

Zala Living ontwerpt speelmatten, vintage kleden en moderne tapijten

De vintage vloerkleden van Zala Living vallen op door de unieke mix van traditionele kelims en meer hedendaagse kleuren en vormen. In de designs komt eigenlijk het beste van twee periodes naar voren; de tijdloze sierlijkheid, gecombineerd met vooruitstrevende materialen en nieuwe kleurpaletten. Dit maakt van de vintage vloerkleden van Zala Living een unieke toevoeging aan je woonkamer, slaapkamer- of in het bijzonder voor in de serre. De natuurlijke kleuren en de sierlijke vormen lopen moeiteloos over met de elementen in de achtertuin.

Kleden van Zala Living zijn een verrijking van je interieur

Daarnaast heeft Zala Living nog een ander soort vloerkleden in het leven geroepen; speelkleden voor kinderen. De kindervloerkleden van Zala Living zijn stoer en zeker geen kinderspel. Zo bevatten de speelmatten prints van wilde dieren zoals leeuwen, ijsberen en olifanten. Wanneer jouw zoon of dochter dus een kleine ranger is spé is, zijn deze dierenvloerkleden een perfecte aanwinst voor in hun slaapkamer. Daarnaast heeft Zala Living ook een collectie met autovloerkleden waar kleine chauffeurs los op kunnen gaan. Maar ook voor jonge ballerina’s, aanstormende ruimtevaarders en brandweermannen- of vrouwen heeft Zala Living speelmatten voor kinderen in de aanbieding.

Een ding is zeker; met de vloerkleden van Zala Living, breng je zeker leven in de brouwerij!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!