VTwonen

1 - 6 van 6 producten

Met de meest inspirerende woonstijlen en de nieuwste trends op het gebied van interieur, staat vtwonen met stip op één. Met een eigen magazine die maandelijks bij jou op de mat kan vallen én een inspirerende website brengt vtwonen de nieuwste trends, binnenkijkers, DIY-projecten en styling ideeën bij het grote publiek onder de aandacht. Ideaal als je niet zo goed weet wat voor interieur jij wenst en hoe je bijvoorbeeld een vloerkleed kan stijlen met de rest van je interieur. Waar het de een met twee vingers in de neus vrij gemakkelijk afgaat, kan het voor de ander misschien wel slapeloze nachten opleveren. Gelukkig hebben we daar de met zorg geselecteerde stylisten van vtwonen die jou goed op weg helpen! 

vtwonen vloerkleed in je interieur

Naast verschillende trends, inspiratie en interieuradvies, biedt vtwonen ook diverse woonitems aan. En laten er nou net vloerkleden tussen zitten! Met een vloerkleed van vtwonen heb jij gegarandeerd een stijlvol interieur. Een belangrijk voordeel van het wollen vloerkleed van vt wonen is dat het in ieder interieur gecombineerd kan worden. Een kind kan de was doen! Of het nu gaat om een klassiek interieur of een landelijk interieur. Tel daar de tips van de interieurstylist bij op en niks staat meer in de weg van jouw droom interieur! Je bent slechts een paar klikken verwijderd! 

Zacht aan de voeten met vtwonen vloerkleed

Een vloerkleed staat er natuurlijk al om bekend zacht te zijn voor aan de voeten. Tegenwoordig is niet alleen de woonkamer meer de ruimte waar je een vloerkleed neer kan leggen. Wij vinden het dan ook des te leuker om te zien dat er steeds meer ruimtes worden opgevuld met vloerkleden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een slaapkamer vloerkleed? Of een kantoor vloerkleed? Alle ruimtes kunnen worden opgepimpt en voorzien worden van een passend vloerkleed. En laten we daar nu net een groots assortiment van hebben! Van vierkante vloerkleden tot ronde vloerkleden. Je kan het zo gek nog niet bedenken, of het is er!

Een gestijlde woning met vtwonen

vtwonen voorziet jou in de vorm van een magazine en website van de nieuwste interieurtrends, inspiratiebronnen en leuke, grote of kleine, DIY-projecten. Alleen hoe 'style' je een vloerkleed met bijvoorbeeld een bruine bank? Of hoe groot moet je vloerkleed precies zijn? Met behulp van onze vloerkleden advies blogs kies jij zo het perfecte vloerkleed voor bij jou in huis! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!