Deurmatten

Met jouw nieuwe deurmat zorg je ervoor dat jij een uitstekende eerste indruk maakt bij jouw gasten. Het is namelijk het eerste wat men ziet bij het binnenstappen. Daarnaast zorgen deurmatten ervoor dat ongenodigd vuil buitenshuis blijft.

1 - 24 van 93 producten
1 2 3 4

Met een nieuwe toevoeging aan het assortiment van Volero, krijg je de mogelijkheid om naast jouw nieuwe gang vloerkleed, een bijpassende deurmat te bestellen. Ook al denk je hier misschien niet gelijk aan, is een deurmat zeker van belangrijke waarde in jouw woning! Wij leggen je dan ook graag uit waarom jij een deurmat van Volero nodig hebt. Benieuwd naar de populairste deurmatten? Bekijk dan snel onze Top 10 deurmatten!

Schone voeten door een deurmat

Onderling uitvechten wie er die dag moet stofzuigen omdat er weer eens iemand met baggerschoenen naar binnen is gelopen en daarmee een heel modderspoor heeft achtergelaten, is straks niet meer nodig! Door het neerleggen van een deurmat bij de deur zorg je er voor dat mensen, vaak onbewust, hun schoenen gaan vegen voordat ze verder jouw huis binnenlopen. Een deurmat neerleggen is dus al het halve werk! De functie van een deurmat is dat het veeltallige vuil vanonder schoenen en voeten wordt opgevangen en vastgehouden. Uiteraard kan jouw deurmat niet altijd het vuil op blijven vangen. Stofzuig jouw nieuwe deurmat wekelijks en gooi hem, net zoals bij een wasbaar vloerkleed, eens in de zoveel tijd in de wasmachine. Wassen op 30 graden en hupsakee, klaar om weer aan het werk te gaan.

Warm welkom met een deurmat

Wanneer jij en je gasten zich over de drempel begeven om de woning binnen te lopen, kijk je voornamelijk naar beneden om er voor te zorgen dat je niet over de drempel struikelt. Maak van dit moment dan ook goed gebruik om ervoor te zorgen dat jouw gasten zich direct bijzonder welkom voelen. Dit kan al door het neerleggen van een deurmat met tekst waarop je letterlijk jouw gast welkom heet. Natuurlijk kan je dit ook doen wanneer jullie vanuit jouw woning zo de achtertuin instappen. Een deurmat met print geeft direct ook een fijne sfeer aan jouw buitenruimte en is ook nog eens functioneel wanneer je snel binnen nog even de fles rosé uit de koelkast haalt om bij te schenken. Wil je jouw gasten met kerst ook een warm welkom heten? Bekijk dan onze kerst deurmatten! 

Langdurig plezier met een deurmat

We weten allemaal, hoe jammer het ook is, dat niet ieder vloerkleed geschikt is om voeten aan te vegen. Wat zorgt er dan voor dat een deurmat voor een langere tijd mee gaat en zijn functie blijft behouden? Daar komt het soort materiaal om het hoekje kijken! Bij een deurmat of droogloopmat kan je denken aan synthetische, polyester, polyamide en ook polypropyleen. Kunststof materialen die een lange tijd meegaan en bijzonder slijtvast zijn. De materialen lenen zich uitstekend voor de productie van droogloopmatten en deurmatten.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!