Speelkamer vloerkleed

Maak spelen nóg leuker met een speelkamer vloerkleed! Speelkamer vloerkleden zijn niet alleen zacht onder de kleine voetjes, maar ook nog eens bevorderend voor de creativiteit. Daarmee zijn de kinderen gegarandeerd uren zoet!

1 - 24 van 87 producten
1 2 3 4

Met een vloerkleed speelkamer zorg je ervoor dat jouw kroost urenlang plezier beleeft! Wij zijn van mening dat een kleed speelkamer eigenlijk het meest essentiële onderdeel is van de kinderkamer. Niet alleen zorg je ervoor dat jouw kind eindeloos zijn of haar fantasie de vrije loop kan laten, je biedt ze ook extra veiligheid. Als papa of mama is de pijn van jouw kleine inherent aan jouw eigen pijn. Wanneer jouw dreumes ontroostbaar is, omdat hij of zij een schaafwond heeft of keihard is gevallen, gaat dat door merg en been. Voor zulke momenten is daar gelukkig een kinderkamer vloerkleed dat een extra beetje veiligheid biedt.

De leukste gesprekken met een vloerkleed speelkamer

Hoe ouder we worden, hoe beperkter het gebruik van onze fantasie. Elke dag weer het besef van de soms harde realiteit. Gelukkig geldt dat niet voor de meeste kinderen. Zij leven volgens het motto ‘the sky is the limit’. Af en toe lijkt het net alsof het hersenkamertje gevuld met fantasie nooit op raakt. Geef jouw kind een speelkleed waarmee die zijn of haar fantasie in kan zetten om voor de kleinste probleempjes de meest grote en creatieve, en stiekem ook wel meest surrealistische, oplossingen te bedenken. Elke keer weer een ander avontuur of scenario. Kinderen raken niet uitgespeeld met een kleed speelkamer!

Racen tegen de klok met een kleed speelkamer

Is jouw zoon of dochter een echte Speedy Gonzales en wil die niets liever dan in de voetsporen treden van Max Verstappen? Wat houdt jou dan nog tegen om een jongens vloerkleed met een racebaan of autoweg te bestellen? Met dit vloerkleed speelkamer geef je jouw kind de kans om alvast heel hard te oefenen! Vroeemmm. En daar is de zwart-wit geblokte finish vlag! Jouw kind eindigt als eerste en staat te popelen om op het podium de eerste Grand Prix beker in ontvangst te nemen. Dat mag natuurlijk ook wel na 300km en één extra rondje te hebben gereden. Glunderend en apentrots kan jouw kleine over niets anders meer praten! Oordopjes zullen erg goed van pas komen bij een kleed speelkamer..

Zachter en speelser met een vloerkleed speelkamer

Is jouw kind niet zo van het racen en wil je jouw kind toch het gemak en de veiligheid geven van een zachte ondergrond? Ook voor hen hebben wij natuurlijk een speelkamer vloerkleed. Met veel motieven kindervloerkleden in ons assortiment, zit er zeker iets tussen voor jouw kleine uk. Naast de vele motieven, hebben wij uiteraard ook voor jou een Top 10 kindervloerkleden samengesteld.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!