Scandi vloerkleden

Collectie Scandi brengt met uitgesproken geometrische design een speels effect in ieder interieur. Met een bijzondere lijnenspel en neutraal kleurenpalet kunnen de vloerkleden uit collectie Scandi perfect in een Scandinavisch interieur.

1 - 3 van 3 producten

Een speelse en zachte toevoeging aan FRAAI | Home & Living is collectie Scandi! De vloerkledencollectie kenmerkt zich door de Scandinavische look en het uitgesproken, geometrische design. We kunnen misschien ook wel lichtelijk stellen dat dit Scandinavische vloerkleed een vintage look heeft! Een vervlogen design wat in de meeste interieurs kan worden gecombineerd. Benieuwd naar vloerkleed Scandi? Lees dan snel verder!

-  Scandinavische look
-  Scherpe prijs kwaliteit verhouding
-  Sfeervol

Scandinavisch Scandi vloerkleed

De Scandinavische woonstijl laat zich sterk kenmerken door de eigenschappen strak, simpel en efficiënt. De eigenschappen zijn door onze Noorderburen verwerkt in bijna alles. Mode, design en interieur. En laat daar nu gelukkig ook vloerkleden onder vallen! Bestaat een Scandinavische woonstijl dan niet alleen uit berenvellen, schapenvachten en een hertenhoofd aan de muur? Onder andere kenmerken deze items het Scandinavische interieur. Maar ook een vloerkleed hoort bij het Scandinavische interieur! Scandinavische vloerkleden laten zich kenmerken door strakke, geometrische lijnen, simpele patronen en een neutraal kleurenpalet. Door het neutrale kleurenpalet kan het vloerkleed in ieder kleurrijke woning worden neergelegd! Ben je de mosgroene muur zat en wil je deze pastel roze verven? Geen probleem. Vloerkleed Scandi matched hier ook perfect bij!

Zacht vloerkleed Scandi

Vloerkleed Scandi is een zachte toevoeging aan je interieur. Niet alleen is het zachte vloerkleed een genot voor het oog. Het vloerkleed is een zachte ondergrond om je voeten op te laten rusten. Vergelijkbaar met het gevoel wanneer je je voeten of handen door een schapenvacht laat woelen. Wist je dat vloerkleed Scandi gemakkelijk in onderhoud en schoonmaak is? Het vloerkleed is gemaakt van een kunststofvezel, namelijk polypropyleen. Een zacht en sterk materieel dat ook nog eens slijt- en kleurvast is. Komt je kind thuis met modderschoenen en laat deze, voordat je wat kan zeggen, een spoor achter op het vloerkleed? Geen probleem. Met een lichtvochtige doek en wat deppen maak jij het vloerkleed zo weer schoon.

Multi vloerkledencollectie Scandi

Vloerkledencollectie Scandi is in verschillende designs te verkrijgen. De verschillende patronen worden in eenzelfde kleurenpalet geleverd. Heb jij een grote ruimte waarin de zithoek en eethoek met elkaar verbonden zijn? En wil je beide ruimtes voorzien van een Scandinavisch vloerkleed die net wat anders van elkaar zijn? Dan is collectie Scandi de uitgelezen kans hiervoor. Mocht je toch liever voor een andere kleurstelling gaan, heeft FRAAI voor jou de collectie Odin vloerkleden. De vloerkleden uit collectie Odin zijn voorzien van een Scandinavisch patroon en verkrijgbaar in de kleur groen of crème.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!