Odin vloerkleden

Met neutrale, eigentijdse kleuren en een rustig design is collectie Odin een ware toevoeging aan de collecties van FRAAI | Home & Living. Een zacht vloerkleed dat perfect past in een Scandinavisch interieur!

1 - 2 van 2 producten

Op zoek naar een vloerkleed met prachtige kleuren, een neutraal design en dat makkelijk in onderhoud is? Dan is collectie Odin voor jou weggelegd! Vloerkleed Odin heeft een Scandinavisch design en brengt rust en een vleugje kleur in huis. Wij vertellen je graag waarom collectie Odin van FRAAI | Home & Living bij jou past!

-  Scandinavisch design
-  Makkelijk in onderhoud
-  Kind- en huisdiervriendelijk

Vloerkledencollectie Odin in zijn eenvoud

De vloerkleden uit collectie Odin hebben een rustig patroon dat bestaat uit lijnen die elkaar kruizen. Vloerkleed Odin kan je door het geometrische design perfect plaatsen in een landelijk of Scandinavisch interieur. Het is eigenlijk ook niet zo gek dat deze Scandinavische collectie aan de naam Odin is gekomen. Vanuit de Noordse mythologie is Odin een god dat staat voor wijsheid, kennis en magie. Vloerkleed Odin laat jouw interieur op magische wijze tot leven komen. We kunnen dan ook niet anders dan te zeggen dat collectie Odin het beste neergelegd kan worden in een Scandinavisch interieur. Door het neutrale kleurenpalet en lijnenspel kan collectie Odin ook goed in ieder ander interieur worden gecombineerd. Mix and match! 

De magie van vloerkleed Odin

Gelukkig zit het magische gevoel niet enkel in het design van Scandinavisch vloerkleed Odin. De magie van het vloerkleed zit hem ook in het onderhoud en het schoonmaken! Dit heeft het vloerkleed te danken aan de grondstof, namelijk polypropyleen! Een synthetisch materiaal dat vele voordelen met zich meebrengt. Wij horen het je denken: ‘een synthetisch vloerkleed? Is dat dan wel zacht?’ Ja, zeker! Het materiaal is zo bewerkt en tot vloerkleed gevormd dat het een waar genot is om over het vloerkleed te lopen. Ook in het onderhoud heb jij een makkie! Eén van de voordelen van polypropyleen is dat het zeer slijtvast is en bestand tegen water. Valt er een kopje koffie om? Geen probleem. Met een lichtvochtige doek en een sopje heb jij je vloerkleed zo weer schoon. En let op, de regel geldt ‘deppen, niet wrijven!’

Anders met Odin vloerkleed

Net zoals de goden uit verschillende mythologieën erg groot en verschillend kunnen zijn, kan dit natuurlijk ook voorkomen tussen de collecties van FRAAI. De een is de ander niet. Is collectie Odin niet iets voor jou, dan hebben wij uiteraard ook andere collecties die wel aan jouw wensen kunnen voldoen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de collectie Scandi vloerkleden? Scandinavische vloerkleden die een wat drukker design hebben en toch neutraal blijven door de kleurencombinatie. Perfect te combineren met iedere kleur in je interieur! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!