Glorious vloerkleden

Collectie Glorious geeft jou een heerlijk zacht en prettig gevoel wanneer jij over het vloerkleed loopt. Daarnaast komt dat het ook een schitterende eyecatcher is in jouw interieur! Shop nu jouw stralende Glorious vloerkleed.

1 - 10 van 10 producten

Glorieus, verbluffend en luxe. Steekwoorden waarmee we collectie Glorious van FRAAI | Home & Living wel kunnen omschrijven! Een echte eyecatcher waarmee jijzelf en je gasten niet uitgekeken raken. Het vloerkleed is een lust voor het oog en een ware match voor je voeten. Vloerkleed Glorious voorziet jouw woning direct van een luxueuze, sfeervolle en warme uitstraling.

-  Brengt warmte en sfeer
-  Luxueuze hotel uitstraling
-  Hoge kwaliteit

Glansrijk zachte Glorious

Wat maakt het vloerkleed zo extreem zacht en stijlvol? We kunnen wel stellen dat de Glorious collectie net zoals de sterren aan de hemel zijn. Een prachtige glinstering dat blijft opvallen en waarvan je eigenlijk niet meer weg wilt kijken. Een vloerkleed zelf brengt al ontzettend veel sfeer met zich mee, maar de glinstering in het vloerkleed zorgt ervoor dat jij vanuit ieder oogpunt weer verrast wordt door de prachtige glans dat het vloerkleed heeft. De prachtige glans is mede mogelijk gemaakt door het synthetische materiaal waarvan het vloerkleed is gemaakt. Het vloerkleed is gemaakt van 100% polyester en geeft jou daarmee het gemak dat het makkelijk schoon te maken is. Win-win! Des te meer tijd om op de bank te hangen met een bak popcorn en die goede thriller op de tv. Wordt het te spannend en zit jij met je kussen vastgeknepen op het puntje van de bank? Dan geeft het vloerkleed jou en jouw voeten een veilig, zacht en warm gevoel.

Glorious in de hoogte

Collectie Glorious bevatten hoogpolige vloerkleden wat automatisch al een hoog zachtheidsgehalte betekend! De combinatie tussen de hoge pool en het zachte materiaal, maakt dat jouw voeten heerlijk kunnen woelen door het vloerkleed. Ook jouw gasten kunnen dit gevoel makkelijk ervaren wanneer jij het vloerkleed bij jouw zithoek in de woonkamer neerlegt. Voorzie de woonkamer nog van een prachtige bijzettafel en een velvet fauteuil om in weg te dommelen, en jouw gasten raken niet uitgepraat over jouw interieur.

Grootse Glorious

Klein, kleiner kleinst of groot, groter grootst?! Wat is verstandig bij het kiezen van het formaat vloerkleed. Ons advies: gebruik een meetlint en schilderstapel of kranten om het formaat op de grond uit te leggen! Zo zie je in een oogopslag hoe het formaat komt te liggen in bijvoorbeeld jouw slaapkamer, kinderkamer of woonkamer. Voor dit laatste gaan we vaak toch wel naar wat grotere formaten toe. Een vloerkleed 240x340cm kan daarin ook goed tot zijn recht komen. Dit maakt het mogelijk om de meubels wat op het vloerkleed te zetten zodat alles één geheel vormt. Durf jij de grootste stap naar vloerkleed Glorious nog niet aan? Dan heeft FRAAI voor jou de perfecte tussenoplossing. Glazy vloerkleden zijn een perfect alternatief wanneer jij eenzelfde glim en zachtheid wilt hebben, maar toch net een wat lagere poolhoogte. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!