Field vloerkleden

Wil jij het gevoel hebben alsof je net op wolken loopt? Collectie Field bied jou deze mogelijkheid! Ultra zacht met een moderne twist en prachtige pastelkleuren.

1 - 8 van 8 producten

De vloerkleden uit de collectie Field

De vloerkleden uit de collectie Field zijn extreem zacht, waardoor je het gevoel hebt alsof je over een grasveld loopt. Of ligt… Wij begrijpen maar al te goed dat je de hele dag op dit vloerkleed wilt liggen. Niet alleen laat de zachtheid van het vloerkleed jou tot rust komen, maar ook het patroon en de kleuren dragen hieraan bij! We kunnen zelfs zachtjes zeggen dat de Field vloerkleden van FRAAI behoren tot de pastel vloerkleden.

  • Rustgevend design
  • Comfortabel
  • 100% polyester


Het ultrazachte gevoel van vloerkleed Field

Het is misschien niet het eerste materiaal waar je aan denkt bij het maken van een vloerkleed, maar het biedt veel voordelen! De collectie Field valt door het polyester materiaal onder synthetische vloerkleden. We kunnen niet ontkennen dat een synthetisch vloerkleed bestaat uit kunstvezels. En wat voor één! Polyester begint als kunststofkorrels die door een spinmachine gaan, waarbij de korrels worden gesmolten en gesponnen tot garen. Van deze synthetische garen kan kleding worden gemaakt en nu dus ook vloerkleden! Voelt een polyester vloerkleed dan aan als plastic? Nee, absoluut niet! Integendeel zelfs. Wij durven te stellen dat wanneer jij over een vloerkleed uit de Field collectie loopt, je denkt dat het is gemaakt van het zachtste materiaal op aarde.

Groots plezier van vloerkleed Field

We begrijpen dat wanneer je een nieuw vloerkleed kiest, je wilt dat je vrienden en familie onder de indruk zijn van jouw nieuwe aanwinst. Om nu iedereen die op bezoek komt naar je studeerkamer te leiden om je 140x200cm Field vloerkleed te laten zien, is misschien wat veel van het goede. Daarom is de collectie Field ook verkrijgbaar in het formaat 200x290cm. Dit formaat past perfect bij een driezitsbank. Wist je dat de zachtheid van vloerkleed Field ook in andere collecties van Little Olly terug te vinden is? Zo kan je bijvoorbeeld de kinderkamer voorzien van dezelfde zachtheid én een leuke print! De collectie Jungle kindervloerkleden bestaat uit zachte polyester vloerkleden met een dierlijke print. Zo kan jouw kleine zich net zoals Tarzan of Jane door de jungle wanen.

Een Field vloerkleed in ieder interieur

Met het moderne vloerkleed Field staat moderniteit voorop. Door constant te innoveren en verbeteren, komen ontwerpers altijd met iets nieuws, of het nu gaat om opvallende prints, grafische vormen of strakke patronen. Niet alleen de vormgeving blijft gemoderniseerd, ook de mogelijkheden van het materiaal worden voortdurend verbeterd en ontwikkeld. Net zoals bij de menselijke evolutie. Heb je wat moeite met het verleden loslaten en wil je liever een nieuw vloerkleed dat eruitziet alsof het er altijd al heeft gelegen? Dan zijn onze vintage vloerkleden perfect voor jou. Nieuwe vloerkleden met een vervlogen look alsof je er al jaren gebruik van maakt!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!