Field vloerkleden

Wil jij het gevoel hebben alsof je net op wolken loopt? Collectie Field bied jou deze mogelijkheid! Ultra zacht met een moderne twist en prachtige pastelkleuren.

1 - 4 van 4 producten

De vloerkleden uit collectie Field zijn extreem zacht waardoor jij het gevoel hebt alsof je over een grasveld loopt. Of ligt… Wij begrijpen maar al te goed dat je de hele dag op dit vloerkleed wilt liggen. Niet alleen laat de zachtheid van het vloerkleed jou tot rust komen, het patroon en de kleuren dragen hierin ook een steentje bij! We kunnen ook wel zachtjes zeggen dat de Field vloerkleden van FRAAI | Home & Living terug te vinden is onder de pastel vloerkleden.

-  Rustgevend design
-  Comfortabel
-  100% polyester

Het ultrazachte gevoel van vloerkleed Field

Het is misschien niet het eerste materiaal waar je aan denkt bij het maken van een vloerkleed, maar het materiaal geeft vele voordelen! Collectie Field valt door het polyester materiaal onder synthetische vloerkleden. We kunnen niet ontkennen dat een synthetisch vloerkleed enkel bestaat uit een kunstvezel. En wat voor één! Polyester kan je eerst zien als kunststofkorrels die vervolgens door een spinmachine gaan waarbij de korrels worden gesmolten en gesponnen tot garen. Van deze synthetische garen kan er kleding worden gemaakt en nu dus ook vloerkleden! Is het dan zo dat een polyester vloerkleed ook aanvoelt als plastic? Nee, het vloerkleed voelt niet aan als plastic. Integendeel zelfs! Wij durven te stellen dat wanneer jij over een vloerkleed uit de Field collectie loopt, je eerder in de veronderstelling bent dat het vloerkleed is gemaakt van het meest zachtste materiaal op aarde.

Groots plezier van vloerkleed Field

We kunnen ons goed voorstellen dat wanneer je een nieuw vloerkleed gaat uitzoeken, je ook graag wilt dat jouw vrienden en familie helemaal ondersteboven zijn van jouw nieuwe aanwinst. Om nu iedereen die op bezoek komt mee te nemen naar je studeerkamer om je 140x200cm Field vloerkleed te laten zien, is misschien te veel van het goede. Om ervoor de zorgen dat jouw gasten gewoon vanaf de bank een oogje kunnen hebben op je nieuwe vloerkleed, is collectie Field ook te verkrijgen in het formaat 200x290cm. Dit formaat past perfect bij een driezitsbank. Wist je dat de zachtheid van vloerkleed Field ook in andere collecties van FRAAI terug te voelen is? Zo kan jij bijvoorbeeld de kinderkamer voorzien van eenzelfde zachtheid én leuke print! De collectie Jungle vloerkleden bestaat uit zachte polyester vloerkleden met een dierlijke print. Zo kan jouw kleine zich net zoals Tarzan of Jane door de jungle wanen. 

Een Field vloerkleed in ieder interieur

Met modern vloerkleed Field staat moderniteit voorop. Met het constant innoveren en willen verbeteren, komen ontwerpers altijd met iets nieuws. Of het nieuwe opvallende prints, grafische vormen of strakke patronen zijn. Niet alleen de vormgeving blijft gemoderniseerd worden, ook de mogelijkheden van het materiaal worden ten alle tijden verbeterd en ontwikkeld. Net zoals bij de menselijke evolutie. Kan jij wat moeilijker het verleden loslaten en heb je het liefst dat je een nieuw vloerkleed hebt wat er eigenlijk altijd heeft gelegen? Dan kom je uit bij onze vintage vloerkleden. Nieuwe vloerkleden met een vervlogen look alsof je er al jaren gebruik van maakt!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!