Jungle kindervloerkleden

'Uyimbube, uyimbube, uyinbumbe, uyimbube' klinkt het door het hele huis heen. Het kan maar uit één kamer komen. De speelkamer waar het Jungle vloerkleed ligt te pronken! Tarzan en Jane vliegen door de Lianen en Simba staat op de rots voor zijn koninkrijk.

1 - 4 van 4 producten

‘Uyimbube, uyimbube, uyinbumbe, uyimbube. In the jungle, the mighty jungle. The lions sleep tonight’. We weten natuurlijk als geen ander om welke film dit gaat. Heel goed! The Lion King natuurlijk. Met een vloerkleed uit de Jungle collectie van Little Olly laat je jouw kind The Lion King of keer op keer beleven. Uiteraard wel met de toevoeging van de eigen glansrijke fantasiewereld.

-  Enorm zacht
-  Leuk en speels design
-  Toevoeging voor de baby- of kinderkamer

Alles kan in de wereld van vloerkleed Jungle

Het ene moment is je kind in de huid van Simba gekropen en het volgende moment doet je kind zich voor als Tarzan. Uiteindelijk passeert Mowgli ook nog even de revue. Op zoek naar de meest spannende avonturen of misschien wel de liefde van zijn leven net zoals Tarzan en Jane. Hangend van liaan tot liaan manoeuvreert jouw kind zich gemakkelijk over het zachte Jungle kindervloerkleed heen. We willen natuurlijk dat jouw kind zorgeloos kan spelen zonder zich te bezeren. En jij natuurlijk ook niet. Want zeg nu eens eerlijk. Soms is het fijn om even in dezelfde wereld als je kind te duiken en daarbij op een zacht vloerkleed te zitten, liggen of spelen. 

Het gemak van Jungle vloerkleed

Terug naar de eenvoud. Misschien ook één van de dingen waar je aan denkt bij het woord jungle. Uiteraard kunnen slangen, planten, modder, tijgers en insecten niet ontbreken. Wie een reis naar de jungle boekt, moet een beetje de luxe achter zich laten. Gelukkig hoeft dat met de collectie Jungle niet! Gelukkig is het onderhoud van het vloerkleed eenvoudig. Door het materiaal polyester behoort collectie Jungle tot de synthetische vloerkleden. Een vloerkleed gemaakt van kunststof. De wonderen zijn de wereld.. uh... jungle nog niet uit! Met de huidige technieken en mogelijkheden is het materiaal zo gevormd dat jij het niet eens doorhebt. Zo zacht zijn de vloerkleden uit collectie Jungle. Laat er nog een extra voordeel zijn aan het materiaal. Polyester heeft nog vele andere voordelen waaronder dat het lang mee gaat. Zo hebben jij en je kind eindeloos plezier aan jullie nieuwe Jungle vloerkleed!

Meer dan alleen een Jungle vloerkleed

Hoe groter, hoe beter wordt er vaak gedacht. Maar wie het kleine niet eert, het grote niet weert. Uiteraard laten we het een het ander niet uitsluiten en hebben wij voor iedere droom een gepast Jungle vloerkleed. Zelfs voor de allerkleinsten hebben wij een 80x150cm vloerkleed. Zo kan jij gemakkelijk het vloerkleed naast het bed van je kindje neerleggen of in de speelkamer. Eindeloos en groots speelplezier alom! Wil jij de jungle uitbreiden met nieuwe dieren en zo een eigen dierentuin creëren? Breid je eigen dierenrijk uit met een olifant of walvis vloerkleed uit de Huggy kindervloerkleden collectie! Een vloerkleden collectie waar je nooit meer van af wilt. Extreem zacht en verkrijgbaar in zachte pasteltinten en leuke vormen. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!