Huggy kindervloerkleden

Tot over je oren verliefd op je kind en jouw kind is tot over zijn/haar oren verliefd op een vloerkleed uit de Huggy-collectie. Extreem zacht, schattige kleuren en leuke vormen!

1 - 19 van 19 producten

De naam verklapt het al aardig... ‘hug’gy. Een vloerkleed om te knuffelen! Je kan het jezelf natuurlijk al wel voorstellen hoe het voelt om op wolken te lopen of te liggen. Extreem zacht en zeer aangenaam. Dit gevoel heeft FRAAI | Home & Living nagebootst in één van de nieuwe collecties voor kinderen! Naast de zachtheid van de collectie, zijn de vloerkleden verkrijgbaar in pastelkleuren en speelse dierenvormen. Perfect voor in een gloednieuwe baby- of kinderkamer! 

-  Extreem fluffy en zacht
-  Scherpe prijs kwaliteit verhouding
-  Toevoeging voor de baby- of kinderkamer

Extreem zacht knuffelen met vloerkleed Huggy

We kunnen het niet vaak genoeg benoemen hoe heerlijk zacht de vloerkleden uit collectie Huggy zijn. Lopen of kruipen over vloerkleed Huggy is dan ook een zeer aangenaam gevoel. Dit zachte en fijne gevoel wordt stiekem al aangewakkerd door het fluffy uiterlijk van het vloerkleed. Dat jij het vloerkleed in de kinderkamer neerlegt heeft enkel alleen maar voordelen. Het zorgt niet alleen voor een schattige kinderkamer, het zorgt er ook nog eens voor dat jij je kind met een gerust hart kan neerleggen op het vloerkleed. Je kind heeft namelijk geen enkele mogelijkheid om zich te bezeren wanneer hij of zij begint te kruipen of al op het vloerkleed speelt. Door de verscheidenheid aan dierlijke vormen geef jij jouw kind ook nog eens de kans om de fantasie te laten ontwikkelen. Alleen maar voordelen met het neerleggen van een vloerkleed uit collectie Huggy. 

Dierlijk knuffelen met Huggy vloerkleed

We kunnen er maar niet over ophouden. Knuffelen met Huggy is een van de meest fijne dingen om te doen! Naast knuffelen met papa en mama natuurlijk. Je krijgt er simpelweg geen genoeg van. Met het neerleggen van een Huggy babykamer vloerkleed creëer jij een veilige plek om je kind zichzelf te laten zijn en tot rust te komen. Of misschien juist niet! Vlieg op de rug van Dumbo mee naar een nieuwe plek of waan jezelf net zoals Mowgli door de jungle. Alles kan en alles is mogelijk in de fantasie van jouw kind. Ontdekken waar dieren vandaan komen? Dat kan met collectie Globe vloerkleden

Vloerkleed Huggy laat je verliefd worden

Nogmaals… we kunnen het niet vaak genoeg benoemen dat het vloerkleed extreem zacht aan de voeten is. Waarschijnlijk is dan ook te merken dat wij verliefd zijn op dit vloerkleed en jou en jouw kindje hier niet van willen weerhouden. Bezegel deze liefde zelf nu ook met een Huggy vloerkleed. Past een olifant kindervloerkleed dan wel in de woonkamer? Natuurlijk kan dat, maar misschien is vloerkleed Huggy een beetje klein voor bij het bankstel. Laten we gelukkig de vloerkleden ook hebben in grote ronde of rechthoekige formaten. Collectie Comfy vloerkleden zorgt ervoor dat jij het zacht gevoel van de babykamer ook door kan voeren naar je eigen slaapkamer of zelfs de woonkamer! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!