Globe kindervloerkleden

Ontdek de Globe vloerkleden van Little Olly: educatief, heerlijk zacht en makkelijk schoon te maken. Dit hypoallergene speelkleed beschermt je vloer en maakt leren leuk voor kinderen. Perfect voor elke speelkamer!

1 - 6 van 6 producten

Lego bouwen, blokken omgooien of de landen van de wereld leren. Het kan allemaal op een wereld vloerkleed van de Globe vloerkleden collectie van Little Olly. Het Globe vloerkleed zorgt ervoor dat jouw vloer beschermd is. En dat allemaal terwijl de kinderen lekker hun gang kunnen gaan op het niet alleen leuke, maar ook educatieve kindervloerkleed. Jij blij en de kinderen blij!

-  Educatief
-  Heerlijk zacht
-  Makkelijk schoon te maken

Praktisch kindervloerkleed

Klasgenootjes of vriendjes en vriendinnetjes over de vloer, een waar feest op je globe kindervloerkleed! Valt er iets of kruimelen de kids hier en daar wat lekkers? Het is allemaal geen probleem! Het Globe wereld vloerkleed is namelijk super makkelijk schoon te maken. Dit komt doordat het Globe wereld vloerkleed gemaakt is van polyester, een stevige kunstvezel die makkelijk te onderhouden is. Doordat polyester zo sterk is, kan je gerust de stofzuiger pakken om het kleed schoon te maken. Heb je een hardnekkige vlek die er met de stofzuiger niet uit gaat? Ook dat is geen punt, met tapijtreiniger is geen enkele vlek meer veilig! Voorkom je liever dat het kleed vies wordt als er veel kinderen over de vloer zijn? Door de lage poolhoogte van 10mm heeft het vloerkleed een dikte van maar liefst 14mm. Dit zorgt ervoor dat je het Globe vloerkleed makkelijk kan oprollen en opbergen. Handig toch?!

Hypoallergeen vloerkleed voor kinderen   

Hebben je kind(eren), je partner of iemand anders die regelmatig op bezoek is, last van allergieën? Met een Globe vloerkleed in huis krijgt niemand last van een kriebelende neus! Dit komt door dat het laagpolige vloerkleed gemaakt is van polyester. Polyester is een kunststof die machinaal geweven wordt. Daarnaast zijn de vezels van de stof in het vloerkleed gesloten. Dit maakt het onwijs moeilijk voor de huisstofmijt om zich te nestelen in het vloerkleed. Zo heb jij een hypoallergeen vloerkleed waar niemand van hoeft te niezen. 

Educatief speelkleed

Naast dat het Globe wereld vloerkleed je vloer beschermt tijdens het spelen, stimuleert het kleed je kind(eren) onbewust om educatief bezig te zijn. Dit komt door alle leuke vormen en kleuren die zijn afgedrukt op het wereld kindervloerkleed. Je kind(eren) leren op deze manier spelenderwijs dieren, kleuren en landen te herkennen. Doordat het cognitief vermogen tijdens het spelen wordt gestimuleerd, zal het makkelijker te onthouden te zijn. Het Globe vloerkleed is dan ook perfect als kinderkamer vloerkleed of in een speelhoekje. Haal het Globe wereld vloerkleed in huis en ontdek de wonderen die het kleed te bieden heeft!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!