Serene vloerkleden

De Serene vloerkledencollectie van FRAAI collecties straalt rust en elegantie uit, perfect om een vleugje sereniteit toe te voegen aan je leefruimte. Dit hoogpolige vloerkleed zorgt voor een zachte aanraking onder de voeten en een knusse sfeer. Ontdek nu!

1 - 1 van 1 producten

De Serene vloerkledencollectie van FRAAI collecties straalt rust en elegantie uit, perfect om een vleugje sereniteit toe te voegen aan je leefruimte. Deze vloerkleden zijn met zorg ontworpen om je huis te veranderen in een oase van comfort en klasse. Het organische ontwerp is trendy en zorgt voor een extra dynamiek in huis. Daarnaast heeft het synthetische materiaal waaruit de Serene vloerkleden zijn vervaardigd ontelbare voordelen.

  • Zacht
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam

Serene vloerkleden; oase van rust

Bij Volero begrijpen we dat jouw huis een weerspiegeling is van jouw persoonlijke stijl en smaak. Onze collectie Serene vloerkleden zijn de perfecte keuze om een vleugje sereniteit aan jouw interieur toe te voegen. Gemaakt van hoogwaardig synthetisch polypropyleen en polyester, zorgen deze synthetische vloerkleden voor veel comfort. Of je nu een moderne inrichting hebt of een meer Scandinavische stijl verkiest, deze veelzijdige vloerkleden passen in veel interieurs. Laat je huis tot leven komen met de rustgevende esthetiek van dit organische vloerkleed.

Hoogpolig vloerkleed Serene voor ultiem comfort

Een hoogpolig vloerkleed uit de collectie Serene kan een ruimte transformeren en warmte toevoegen aan zelfs de meest minimalistische inrichtingen. Onze hoogpolige vloerkleden in deze collectie bieden niet alleen een zachte aanraking onder je voeten, maar ze zorgen ook voor een luxueuze uitstraling in jouw inrichting. Het gebruik van synthetisch, polypropyleen en polyester materiaal zorgt ervoor dat deze synthetische vloerkleden duurzaam zijn en hun zachtheid behouden, maar vooral lang meegaan. Laat jezelf omarmen door het comfort en de warmte van onze hoogpolige Serene vloerkleden.

Kies voor Serene vloerkledencollectie  

Deze vloerkleden zijn de perfecte harmonie tussen stijl en functionaliteit. De organische vormen en de natuurlijke kleuren die in de vloerkleden uit deze collectie gebruikt worden, dragen bij aan die harmonie en zijn een cadeau voor het oog. Ze zijn gemaakt met de grootste zorg en aandacht voor detail, wat resulteert in vloerkleden die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook lang meegaan. De Serene vloerkleden zijn zeer veelzijdig en passen in veel interieurstijlen, maar komen vooral tot hun recht in een Japandi of Scandinavische inrichting. Benieuwd naar andere Japandi vloerkleden in het assortiment? Bekijk hier de Yori vloerkleden.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!