Yori vloerkleden

De Yori collectie is dé collectie voor liefhebbers van de Japandi woonstijl. Deze japandi vloerkleden collectie vormt de perfecte balans tussen asymmetrie, contrast en rust. Op zoek naar een aanvulling op jouw Japandi interieur? Shop nu jouw eigen Yori!

1 - 7 van 7 producten

De Yori collectie is dé collectie voor liefhebbers van de Japandi woonstijl. Deze japandi vloerkleden collectie vormt de perfecte balans tussen asymmetrie en rust. De rustgevende crèmekleurige basis, aangevuld met afwisselende zwarte of witte patronen, zorgt voor dat beetje contrast in jouw interieur. Op zoek naar een mooie aanvulling op jouw Japandi interieur? Dan is de Yori collectie iets voor jou! Meer voordelen van dit vloerkleed: 

-  Zacht
-  Trendy design
-  Onderhoudsvriendelijk

Japandi stijl in huis met Yori vloerkleden

Het is niet meer weg te denken uit de interieurwereld: de Japandi stijl. Waar het bij deze stijl draait om rust, kunnen Yori vloerkleden de perfecte toevoeging zijn of een goed begin van een nieuwe inrichting. Deze creme vloerkleden zorgen voor een rustig gevoel, terwijl het dessin bijdraagt aan een aangenaam contrast. De subtiele prints op de vloerkleden zijn erg kenmerkend voor de Japandi stijl. Combineer een van de Yori vloerkleden met neutrale kleuren en accessoires en kom iedere dag thuis in een oase van rust.

Geniet langdurig van een Japandi vloerkleed Yori

De Yori vloerkleden zijn gemaakt van polyester, een kunstvezel die lang meegaat. Naast stijl en comfort is ook functionaliteit essentieel voor deze woonstijl. Japandi vloerkleed Nori is dan ook makkelijk te reinigen en zeer onderhoudsvriendelijk. Nog een reden om voor een synthetisch vloerkleed te kiezen, is de zachtheid. De pluche structuur is enorm aangenaam en comfortabel. Leg het vloerkleed bij je bed neer en geniet iedere ochtend van een heerlijk zacht gevoel aan je voeten. Of leg het vloerkleed in de woonkamer en geniet van de zachtheid als je neerploft op de bank.

Het Yori vloerkleed voor jou

Omdat de Japandi woonstijl in populariteit toeneemt, zijn onze ontwikkelaars constant bezig de laatste trends te vertalen naar vloerkleden. Scandinavische en Japanse invloeden worden steeds weer op unieke wijze samengevoegd om het perfecte Japandi vloerkleed te creëren voor jou. De organische vormen maken de vloerkleden een plezier voor het oog en jouw binnenruimte. Het zachte materiaal maakt het ook nog eens een plezier voor je voeten. Waar wacht je nog op, kies voor een Yori vloerkleed en maak jouw interieur compleet! Of neem een kijkje bij de Nori vloerkleden en laat je verassen door de organische 3D patronen!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!