Nori vloerkleden

Breng rust in huis door een prachtig vloerkleed uit de Nori vloerkleden collectie van FRAAI toe te voegen aan je interieur. Dit vloerkleed is niet alleen praktisch maar ook een ware eyecatcher door het unieke 3D effect!

1 - 5 van 5 producten

De Nori vloerkleden collectie van FRAAI | Home & Living valt ook wel onder de Scandinavische vloerkleden. Dit komt door de prachtige kenmerken die het Nori vloerkleed uniek maken. Zo heeft het vloerkleed een excentriek 3D effect en kan het kleed in elk gewenst interieur gestyled worden! Het Scandinavische Nori vloerkleed staat ook prachtig in combinatie met een minimalistisch Japandi interieur!

-  Uniek 3D-effect
-  Modern design
-  Heerlijk zacht

Ga voor praktisch met een Nori vloerkleed!

Een Nori vloerkleed komt erg goed van pas als je iemand bent die houdt van praktische dingen! Het Nori vloerkleed is namelijk erg makkelijk in de onderhoud. Dit komt doordat Nori vloerkleed een polypropyleen vloerkleed is wat zich erin resulteert dat het vloerkleed erg sterk, slijtvast en makkelijk te reinigen is! Liggen er wat kruimels op het vloerkleed? Geen probleem! Je pakt even de stofzuiger en het vloerkleed is weer zo goed als nieuw! Heb je wat laten vallen en zit er nu een vlek in jouw Nori vloerkleed? Je maakt het gemakkelijk schoon met tapijtreiniger! Wij snappen maar al te goed dat je soms liever voorkomt dan geneest! Daarom kan jij het Nori vloerkleed makkelijk oprollen en opbergen wanneer er mensen over de vloer komen. Zo voorkom jij vlekken in jouw Scandinavische vloerkleed.

Ontdek de belevenis van een Scandinavisch vloerkleed

Het Nori vloerkleed behoort met zijn pool van maar liefst 10mm tot de laagpolige vloerkleden. Ondanks dat het Nori kleed een laagpolig vloerkleed is, is het kleed onwijs zacht en warm! Het Nori vloerkleed heeft namelijk een isolerende werking. Dit betekend dat het vloerkleed in de winter warmte vasthoudt en in de zomer verkoeling geeft. Dat betekend dat je het hele jaar door kan besparen op je energiekosten met een vloerkleed!

Nori vloerkleden maken van een huis een thuis

De Nori vloerkleden zorgen ervoor dat jij van alle gemakken bent voorzien! Zo zijn de Nori vloerkleden geen last zijn voor mensen met een allergie. Doordat het kleed machinaal geweven is met propyleen is het erg lastig voor de bacteriën om zich te nestelen in het vloerkleed. De vezels van het Nori vloerkleed zitten erg dicht op elkaar en maken dat de bacteriën geen schein van kans maken! Niemand houdt ervan om heel de dag niezend rond te lopen, al helemaal niet in je eigen huis! Daarnaast zorgt het vloerkleed ervoor dat je ultieme zachtheid ervaart wanneer je op het vloerkleed zit, ligt of er overheen loopt. De collectie is verkrijgbaar in verschillende maten vloerkleden zodat iedereen het genot kan ervaren van een Scandinavisch vloerkleed. De maten waarin het Nori vloerkleed beschikbaar is zijn: 80x150cm, 140x200cm, 160x230cm, 200x290cm, 230x330cm. Tot slot is het vloerkleed een gemak om voor te zorgen en fraai om naar te kijken!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!