Henna vloerkleden

Nieuw in het assortiment van FRAAI | Home & Living is collectie Henna! Een collectie dat bestaat uit 100% natuurlijke, jute vloerkleden voorzien met een prachtig design.

1 - 2 van 2 producten

We weten precies waar jij denkt wanneer wij de nieuwe collectie van FRAAI | Home & Living benoemen. Henna. Precies! Een natuurlijk materiaal dat zorgt voor een tijdelijke lichaamskunst. Sierlijke lijnen en prachtige vormen. Wat als we deze sierlijkheid groter kunnen maken? Vloerkledencollectie Henna maakt het waar! Collectie Henna bestaat uit jute vloerkleden die één en al warmte en sfeer in huis brengen. 

-  Natuurlijk materiaal
-  Handgemaakt
-  30 dagen bedenktijd

Lang leve vloerkledencollectie Henna

Wat collectie Henna zo bijzonder maakt is de manier waarop de vloerkleden zijn geproduceerd. Collectie Henna bestaat uit 100% jute vloerkleden die met de hand zijn gevlochten. Dat het vloerkleed met de hand tot stand is gekomen, maakt het vloerkleed al een sierlijk woonitem wat niet in jouw woning mag ontbreken. Om het nog even extra sierlijk te maken is het vloerkleed na het vlechten voorzien van een prachtige print. Een sierlijke toevoeging dat ook nog eens een speels effect geeft! Wij weten zeker dat jij en je gasten niet uitgekeken raken op jouw nieuwe Henna vloerkleed. Een ideale woonpartner wat ons betreft!

In tropische sferen met vloerkleed Henna

Vloerkleed Henna geeft met zijn prachtige mandala patroon jou het gevoel alsof je je waant aan de Indische oceaan. Een wit zandstrand, kabbelende golven, hoge palmbomen en een overheerlijke kokos vol met melk in je handen. En dat terwijl jij heerlijk aan het bij-bruinen ben in je hangmat. Terug naar de realiteit. Vloerkleed Henna is gemaakt van 100% jute. Een natuurlijke vezel dat een aangename, tropische sfeer geeft en stabiliteit brengt in de inrichting van je woning. Wist je dat het jute materiaal ook nog eens heel duurzaam is? Jute is een sterke en natuurlijke plantvezel dat wordt geoogst, gewassen en gedroogd om zo in stengels gebundeld te worden. De bundels worden gevlochten waardoor jij een bijzonder en sterk vloerkleed in bezit krijgt. Wie wilt dat nu niet? 

Natuurlijk Henna vloerkleed

We raken niet uitgepraat over het bijzondere materiaal jute. Wij vinden het erg fijn dat niet alleen de zak van Sinterklaas uit jute bestaat en dat jute in vele producten goed tot zijn recht kan komen. Mocht jij liever niet zo van de sierlijke prints zijn en wil jij wel profiteren van het prachtige jute materiaal, dan hebben wij voor jou uiteraard een andere passende collectie. De collectie Fair vloerkleden van het merk FRAAI heeft verschillende jute opties. Ga jij voor een effen groene jute vloerkleed of toch liever voor een naturel vloerkleed met bijzondere weefstructuur? Vrijwel alle vloerkleden gemaakt van jute, hennep of rotan zijn in natuurlijke kleuren zoals beige, zand of crème te verkrijgen. Deze kleuren lenen zich perfect voor ieder interieur en brengt daarmee een warme en natuurlijke uitstraling met zich mee.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!