Lily vloerkleden

De Lily collectie biedt prachtige, pastel vintage vloerkleden met sierlijke designs die sfeer en verfrissing in elk interieur brengen. De combinatie van katoen en polyester zijn deze vloerkleden niet alleen stijlvol, maar ook gemakkelijk in onderhoud.

1 - 8 van 8 producten

Ach, onze lieve Lily. Een lieflijk, pastel vloerkleed waar je alleen maar lieflijk van gaat lachen. Collectie Lily staat bekend om haar sierlijk design en combinatie aan lieflijke kleuren. De combinatie van deze lieflijke kleuren maakt dat het vloerkleed met verschillende woonstijlen kan worden gecombineerd. De Lily collectie behoort tot de Vintage vloerkleden van het merk FRAAI | Home & Living.

-  Zachte pastelkleuren
-  Scherpe prijs kwaliteit verhouding
-  Brengt sfeer en verfrissing

Prachtige Lily collectie

Wanneer de zon weer vaker tevoorschijn komt, de temperatuur stijgt en de vogeltjes fluiten, zien we ook steeds meer bloemen de grond uit stijgen. Een bloem die je misschien eerder in huis en tuin tegenkomt dan in het wild, is de lily, of op zijn Nederlands gezegd: de lelie. Een prachtige, geurende bloem dat in talloze kleuren te verkrijgen is. Meest voorkomend is toch wel de witte lelie of in pasteltinten. Niet zo gek ook dat onze collectie Lily hier naar vernoemd is. De sierlijke vorm van de lelie vind je terug in het vintage vloerkleed.

De eenvoud van collectie Lily

Het hoeft af en toe niet moeilijk te zijn. Net zoals de lelie prachtig simpel bloeit, kan jouw Lily vloerkleed simpel stralen in huis. Door de materiaalsamenstelling van katoen en polyester én de geweven productiemethode, is het vloerkleed zeer sterk. Je hoeft ook niet wakker te liggen over het onderhoud van jouw nieuwe Lily vloerkleed. Met enige regelmaat stofzuigen of goed uitkloppen en u geniet een lange tijd van het vloerkleed.

Lily is anders dan anders

Net zoals de lelie-bloem, kan collectie Lily zich makkelijk onderscheiden van de andere collecties van FRAAI. Collectie Lily kenmerkt zich door de gecombineerde, zachte kleuren en het sierlijke design. Naast het design en de kleurencombinatie, kan je het Lily vloerkleed thuis ook nog eens laten onderscheiden van de rest van je interieur. Zeker wanneer je eens buiten je comfortzone wilt treden. Denk eens aan een rond vintage vloerkleed. De ronde vorm van het vloerkleed maakt dat alle rechte lijnen in huis worden doorbroken. Je creëert een ruimtelijke en speelse omgeving waarin jij graag thuis komt. Weet jij al welk vloerkleed uit de Lily collectie jij in huis gaat neerleggen?

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!