Lago vloerkleden

Collectie (di) Lago! Een prachtig vintage vloerkleed met een uniek design. Zachte pasteltinten zorgen ervoor dat het vloerkleed in ieder interieur tot zijn recht komt! Shop nu jouw nieuwe Lago vloerkleed van het merk FRAAI!

1 - 11 van 11 producten

Terug van weggeweest. Of eigenlijk nooit weggeweest. Een vintage vloerkleed uit de Lago Collectie is een waar plaatje om naar te kijken. En om natuurlijk overheen te lopen. Met de prachtige pasteltinten en het sierlijke, vintage design, zijn de vloerkleden uit de Lago collectie een bijzondere en eigentijdse toevoeging aan de collecties van FRAAI | Home & Living.

Lago di vintage vloerkleed!

Begeef jezelf in een meer van het vintage design van collectie Lago. Het sierlijke patroon is bedacht door de ontwerpers van FRAAI. Van het schetsen op de tekentafel tot de eindcontrole van het vloerkleed. Het specialistisch team van FRAAI neemt veel in eigen handen waardoor de collecties zo goedkoop mogelijk kunnen worden aangeboden. Een mogelijkheid voor jou om een ‘lago’ aan vloerkleden te creëren! In de woonkamer, slaapkamer of ga je misschien toch eerder voor een Lago vloerkleed op kantoor? Als je het ons vraagt, is eigenlijk niks te gek. 

Oersterk di(e) Lago vloerkledencollectie

Wanneer je opzoek bent naar een nieuw vloerkleed, zal de eerste gedachte hoogstwaarschijnlijk uit gaan naar een hoogpolig vloerkleed. Niet zo gek ook. Een hoogpolig vloerkleed biedt natuurlijk extreem veel comfort, zachtheid en ook nog eens warmte! Echter doet een vintage vloerkleed zoals vloerkleed Lago zeker niet onder! Bij de productie van een vloerkleed, worden de kunststofvezels zo strak in elkaar geweven dat het materiaal bijna niet kapot te krijgen is. De stevige weefstructuur zorgt er immers voor dat het vloerkleed zich niet kan vervormen en pluizen. Het onderhoud van het Lago vloerkleed is dan ook een eitje!

Net even wat anders dan vloerkleed Lago

Met het eigentijdse design en de pasteltinten is het vloerkleed al wat anders dan anders. Daar doen we graag nog even een schepje bovenop. Met een vintage vloerkleed rond laat jij je interieur spreken en geef jij jouw ruimte een speelse twist. Wist je namelijk dat ronde vormen alle rechte lijnen in huis breken? Eveneens vergroot het optisch de ruimte. Wil je wel dezelfde gemakken zoals die van collectie Lago, alleen wil je toch liever wat andere kleuren of een wat ander design? Collectie Azara vloerkleden leent zich hier prima voor! Prachtige vintage vloerkleden met kleurrijke en sierlijke Oosterse elementen. Een vloerkleed met pracht en praal waar je niet op uitgekeken kan raken. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!