Ranch buitenkleden

Omarm de landelijke charme van de Ranch buitenkleden. Dit In- & Outdoorkleed brengt met zijn mandalaprint en blokjespatroon een vleugje nostalgie naar je buitenruimte.

1 - 4 van 4 producten

Stap terug in de tijd en omarm de landelijke charme van de Ranch buitenkleden collectie van FRAAI. Dit In- & Outdoorkleed brengt met zijn prints een vleugje nostalgie naar je buitenruimte. Naast rustieke schoonheid heeft dit buitenkleed de volgende eigenschappen:

  • Weerbestendig
  • Voor binnen en buiten
  • Nostalgische look

Rustieke schoonheid met Ranch buitenkleden

Het unieke design van de Ranch buitenkleden ademt een rustieke schoonheid uit die moeiteloos opgaat in elke buitenruimte. Of je nu gaat voor het mandala design dat doet denken aan Portugese tegels of het blokjespatroon dat herinneringen oproept aan vintage theedoeken, het levendige kleurenpalet zorgt voor een uitnodigende sfeer in de buitenruimte. Perfect voor ontspannen middagen of gezellige avonden. Dit lichtgewicht kleed is bovendien perfect om mee te nemen op stap tijdens picknicks of als camping buitenkleed.

Duurzaam buitenkleed Ranch

Niet alleen stralen de landelijke vloerkleden uit de Ranch collectie rustieke charme uit, ze zijn ook ontwikkeld om lang mee te gaan. Dit polyproyleen buitenkleed is weerbestendig, makkelijk te onderhouden en heerlijk comfortabel onder (blote) voeten. Dus ook met een regenbui kun je Ranch buiten liggen. Liever binnenshuis meer sfeer creëren? Ook dan kun je jouw Ranch buitenkleed binnen een mooi plekje geven.  

Gezellige Buitenruimte met jouw favoriete Ranch buitenkleed

Verrijk je buitenruimte met In- & Outdoorkleed Ranch en haal de gezelligheid van binnen ook naar buiten. Of je nu je tuin, terras, of balkon wenst te transformeren; buitenkleed Ranch is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren waardoor er voor iedere buitenruimte een passend Ranch kleed te vinden is. Het Ranch buitenkleed biedt de perfecte setting voor optimaal genieten in de buitenruimte! Bekijk ook eens onze Summer buitenkleden om helemaal in zomerse stemming te komen!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!