Summer buitenkleden

Met een buitenkleed uit de Summer collectie haal jij een extra zomer in huis. Of eigenlijk beter gezegd; tuin! Met sierlijke patronen en vrolijke kleuren is een buitenkleed uit de Summer collectie een ware toevoeging voor iedere tuin, boot of dakterras.

1 - 24 van 50 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3

Wie denkt dat vloerkleden enkel geschikt zijn voor binnen, zit er volledig naast. Je kan je tuin nóg meer opfleuren dan alleen met bloemen, planten en een zomerse hangmat. Oké, misschien is niet ieder vloerkleed bestemd om buiten te liggen. De buitenkleden van FRAAI | Home & Living zijn er gelukkig op gemaakt om met weer en wind buiten te liggen. De designers van FRAAI zijn dagelijks op zoek naar de beste materialen, de meest trendy designs in de mooiste kleuren. In een handomdraai zorg jij met een buitenkleed voor een vrolijke tuin. Op je vrije dag doe je dan ook niets liever dan in je opgefleurde tuin zitten en liggen.

-  Trendy design
-  Makkelijk schoon te maken
-  Voor binnen én buiten! 

De zomerse Summer vloerkledencollectie

De collectienaam verklapt het eigenlijk al een klein beetje. ‘Summer’, ofwel; zomer! Als we aan de zomer denken, denken we aan zon, barbecueën, zwoele zomeravonden en een overdosis aan vitamine D. Aan dit rijtje voegen wij graag nog een item toe, namelijk een buitenkleed! De Summer collectie bestaat uit buitenkleden voorzien van een prachtig en kleurrijk design. Samengesteld door een gespecialiseerd team is een buitenkleed uit de Summer collectie een ware toevoeging voor iedere tuin! Ga je voor mint, roze of toch liever voor de kleur van de zon?

Naar buiten met een Summer vloerkleed

Hoe is het mogelijk dat een buitenkleed het gehele jaar buiten kan blijven liggen? Wij leggen het je graag haarfijn uit! Net zoals vele andere producen, hebben ook de grondstoffen van vloerkleden zo hun voor- en nadelen. Doordat niet ieder vloerkleed buiten kan liggen, is FRAAI op zoek gegaan naar materialen die zelfs tegen een tropische storm kunnen. We willen dat jij zo lang mogelijk kan genieten van jouw Summer buitenkleed. De buitenkleden kunnen we ook wel definiëren als polypropyleen buitenkleed. Alleen is het woord zelf soms moeilijk uit te spreken en minder leuk om te horen. Polypropyleen is een synthetisch en daarmee een kunststof, materiaal. Deze materialen zien we vaak in de scheepvaart terugkomen en wij begrijpen nu erg goed waarom!

Het vloerkleed Summer-gemak

In het voorjaar gaan we massaal naar het tuincentrum of de bouwmarkt om de hoognodige huiskluisjes uit te voeren. Deuren worden opnieuw geverfd en nieuwe planten worden gepot. Wil jij je tuin nog meer opvrolijken en wil je dit op een speelse manier doen? Dan kan dit door het toevoegen van een buitenkleed. Naast collectie Summer bevat FRAAI nog andere verschillende buitenkleden. Heb je toevallig al collectie Porto buitenkleden gezien? Retro designs in zomerse kleuren die in iedere buitenruimte kunnen worden gecombineerd. Dat de buitenkleden gemakkelijk buiten kunnen blijven liggen, is te danken aan het soort materiaal. Het materiaal polypropyleen, waarvan de meeste buitenkleden zijn gemaakt, staat niet alleen bekend om dat het goed bestand is tegen water. Met het materiaal van buitenkleed Summer geef jij jezelf extra gemak! Met een lauwwarm sopje of een hogedrukspuit heb jij zo je Summer buitenkleed weer schoon. Perfect wanneer er een gemarineerde worst van de barbecue zo op het buitenkleed valt en zijn sporen achterlaat.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!