Nomad buitenkleden

Met een buitenkleed uit de Nomad Collectie kan jij met een gerust hart op een surprise trip. Geen zorgen over het opruimen van je buitenverblijf. Collectie Nomad kan jij zonder zorgen neerleggen in jouw buitenverblijf.

1 - 8 van 8 producten

Buitenvloerkleden collectie Nomad is er eentje die niet mag ontbreken tussen de vele buitenvloerkleden collecties van FRAAI | Home & Living. De designers van het merk FRAAI hebben het voor elkaar gekregen om een buitenkleed te ontwerpen met een échte jute look. Hoe gaaf is dat?! Zo kan jij met een gerust hart op surprise-trip zonder dat jouw buitenkleed beschadigd raakt door een onverwachte regenbui.

-  Voor binnen én buiten
-  Jute look
-  Gemakkelijk in onderhoud

Buitenkleed Nomad buiten verwachting

In tegenstelling tot een echt jute vloerkleed, kan jij jouw nieuwe Nomad buitenkleed met een gerust hart buiten neerleggen. Ook wanneer de bladeren van de boom vallen, de lucht zich langzaamaan begint te vullen met regenwolken en de slootjes worden voorzien van een laagje extra water. De buitenkleden uit de collectie Nomad zijn hier op gemaakt. Een ode aan de nieuwste mogelijkheden en vele innoverende technieken! Collectie Nomad doet haar titel ‘jute buitenkleed’ daadwerkelijk wel eer aan. De designers hebben de patronen van het buitenkleed gebaseerd op een ‘oase van rust’. Zeker in de zomerperiode wil jij immers goed tot rust kunnen komen in je tuin. Met Nomad buitenkleed geef jij jouw buitenruimte een extra ‘feeling’ helemaal binnen de bohemian buitenstijl. Ga je zelf toch liever voor een wat gemêleerder patroon, dan heeft FRAAI ook voor jou een passend buitenkleed. Check snel de Zanzi buitenkleden! Een prachtig gemêleerd buitenkleed dat in iedere buitenruimte ook perfect tot zijn recht komt. 

Naar buiten met Nomad buitenkleden

Het woord ‘nomad’ is in de volksmond misschien beter bekend als rondreiziger. Iemand die graag de wijde wereld intrekt om verschillende culturen te ervaren en de mooiste uithoeken van de wereld te bekijken. Ben jij iemand die graag met de tent, caravan of camper reist of heb jij misschien ergens een vakantiehuisje? Dan zijn Nomad en jij wel een wereldmatch. Het outdoor vloerkleed kan je oprollen en overal mee naar toe nemen! Als avonturier wil je toch altijd een stukje sfeer hebben. En daar komt collectie Nomad om de hoek kijken! De natuurlijke uitstraling en de fijne ondergrond, zorgen voor een fijne ambiance waardoor jij nog meer kan genieten van het hier en nu.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!