Zanzi buitenkleden

Buitenkleed Zanzi brengt sfeer en een oase van rust met zich mee. Zo kan jij ultiem genieten van een prachtige lentedag. Met je favoriete tijdschrift, een kopje koffie of thee en het getjilp van de vogels, kom jij helemaal tot rust.

1 - 2 van 2 producten

Ben jij op zoek naar een nieuwe, natuurlijke sfeermaker in je buitenverblijf? Dan past een buitenkleed uit de Zanzi Collectie goed bij deze wens! Buitenkleed Zanzi brengt sfeer en een oase van rust met zich mee. Zo kan jij ultiem genieten van een prachtige lentedag. Met je favoriete tijdschrift, een kopje koffie of thee en het getjilp van de vogels, kom jij helemaal tot rust.

-  Voor binnen én buiten
-  Natuurlijke tinten
-  Makkelijk in onderhoud

Buitenkleden Collectie Zanzi brengt je tot rust

Buitenkleed Zanzi heeft een rustgevend patroon en natuurlijke tinten. De ideale combinatie als je het ons vraagt! Deze combinatie maakt dat jij het buitenkleed heel gemakkelijk in iedere woonstijl kan gebruiken. Of je nu gaat voor een Scandinavisch of toch liever voor een industrieel interieur. Een vloerkleed uit de Zanzi collectie blijft hierin de verbindende factor. De natuurlijke tinten van het bohemian buitenkleed maken dat jij gemakkelijk kleur in de vorm van bloemen, planten en tuinaccessoires kan toevoegen aan jouw buitenruimte. Met bohemian buitenkleed Zanzi kan jij op een warme zomerdag net doen alsof je bent neergeploft aan het strand van Zanzibar!

Het gemak van de Zanzi bohemian buitenkleden

De naam van buitenkleed Zanzi is niet voor niks ergens van afgeleid. Een rustige omgeving waarin niks moet, alles mag en je weinig omkijken hebt naar de minder belangrijke dingen. Zo heb je ook minder omkijken naar het onderhoud van het buitenkleed. De Zanzi collectie is namelijk gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dit gemak is te danken aan de dikke weefstructuur en het materiaal van het bohemian buitenkleed. De Zanzi Collectie is gemaakt van polypropyleen. Een kunststofvezel dat zacht aan de voeten is, maar ook gerust met een tuinslang of een emmer warm water gereinigd kan worden. Eenvoud dient de mens. Wil je een nog wat lichtere kleur of ander design in je buitenruimte brengen, dan heeft het merk FRAAI voor jou de passende collectie Nomad vloerkleden. Look-a-like jute buitenkleden met een natuurlijke tint en adembenemende patronen. 

De waardevolle Zanzi Collectie

Zanzi behoort tot één van de collecties van FRAAI | Home & Living. Het merk FRAAI staat voor huisje, boompje, beestje. Met een breed assortiment vloerkleden heeft FRAAI voor ieder wat wils. Of je nu liever gaat voor een vintage vloerkleed met een kleurrijk design of een rustgevend wollen vloerkleed. FRAAI heeft het allemaal. Met een eigen design- en inkoopteam vertaald FRAAI de nieuwe trends tot een nieuwe collectie. En dat voor een leuke prijs! Door het ontwerpen en inkopen in eigen hand te houden, kunnen de vloerkleden van FRAAI voor een leuke prijs verkocht worden.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!