Strong vloerkleden

Laten strakke lijnen, abstractie en een breed kleurenpalet jouw hart sneller kloppen? Dan is moderne vloerkledencollectie Strong jouw perfecte match! De vloerkleden uit collectie Strong zijn verkrijgbaar in subtiele pastelkleuren en een modern design.

1 - 8 van 8 producten

Sterk, krachtig en machtig. Kenwoorden die deze moderne FRAAI | Home & Living collectie perfect omschrijven. Collectie Strong doet zijn naam eer aan. Deze moderne vloerkledencollectie bestaat uit krachtige vloerkleden in zachte pastelkleuren. Met modern vloerkleed Strong leef je in het hedendaags en zorg je ervoor dat je mee blijft gaan in de tijd.

-  Zachte kleuren
-  Verstevigde rug
-  100% Polyester

Sterk Strong vloerkleed

Vloerkledencollectie Strong doet, zoals eerder al gezegd, zijn naam eer aan. De kracht van het vloerkleed zit hem in de combinatie van het materiaal en de manier waarop het vloerkleed is gemaakt. Laten we beginnen bij het materiaal. Vloerkleed Strong is gemaakt van het kunststofvezel Polyester. Het kunststof materiaal doet al een hoop vermoeden. De polyestergaren zijn zacht, licht en voelen zacht aan. Het materiaal is vorm-, slijt- en kleurvast waardoor het jaren mee gaat. Zo heb jij voor een leuke prijs jarenlang plezier van jouw Strong vloerkleed. Door de manier waarop de polyestergaren zijn verwerkt tot vloerkleed, maakt het vloerkleed extra sterk. Vloerkleed Strong is namelijk een geweven vloerkleed. Alle garen zijn dusdanig in elkaar geweven dat ze bijna voor geen mogelijkheid kapot kunnen. Als kers op de taart heeft vloerkleed Strong nog een verstevigende rug wat voor extra versteviging zorgt. Nog meer reden om te kiezen voor modern vloerkleed Strong!

Modern vloerkleed Strong

De subtiele pastelkleuren en het abstracte design van vloerkleed Strong maakt dat jij het vloerkleed in een modern interieur kan neerleggen. Modern vloerkleed Strong zorgt er ook voor dat je kan experimenteren met verschillende woonstijlen en kleuren. Een moderne woonstijl kenmerkt zicht voornamelijk door innovatie, vernieuwing en verbetering. Kenmerken die ook terug te zien zijn in de moderne collecties van FRAAI. Strakke of juist sierlijke lijnen, abstractie en een breed kleurenpalet. Tijdloze elementen die ervoor zorgen dat jij je helemaal uit kan leven in het definiëren van je interieurstijl!

Krachtige vloerkledencollectie Strong

We kunnen ons voorstellen dat je door de kracht van collectie Strong een beetje overrompeld raakt. Of dat je in je interieur meerdere vloerkleden wilt neerleggen, maar daarvoor niet dezelfde wilt gebruiken. Het voordeel van het platgeweven, polyester vloerkleed is dat de print precies zo is zoals de designers hebben ontworpen. Zo hebben de designers van FRAAI niet alleen de Strong collectie ter beschikking. Uiteraard is er een vergelijkbare collectie ontwikkeld dat voorzien is van een net wat andere print. De collectie Strength vloerkleden biedt dezelfde gemakken en is voorzien van een trendy, modern design.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!