Strength vloerkleden

Kies voor kracht en gemak met vloerkledencollectie Strength! Modern vloerkleed Strength is zacht aan de voeten en een kleurrijke toevoeging aan je interieur! Wie zegt dat kunst alleen voor aan de muur is, heeft het mis! Shop nu jouw Strength vloerkleed.

1 - 5 van 5 producten

Met vloerkledencollectie Strength haal je een waar kunstwerk in huis wat je met een gerust hart op de grond kan neerleggen. Of kunst alleen geschikt is in beeldvorm of voor aan de muur? Wij vinden van niet! Wij zien geen reden waarom een kunstwerk niet op de grond kan liggen. Deze moderne FRAAI | Home & Living collectie is een gebruiksvriendelijk kunstwerk waar je veel plezier aan beleeft.

-  Tijdloos design
-  Modern
-  Past bij zowel een industriële als vintage inrichting

Krachtig Strength vloerkleed

De collectie heeft de naam niet voor niets ergens aan te danken. De letterlijke vertaling van het woord strength is ‘kracht’. Er had ook geen andere naam bij deze collectie kunnen passen. Vloerkledencollectie Strength is gemaakt van de bijzondere materiaalcombinatie van katoen en polyester. Zowel katoen en polyester zijn sterke materialen. Je kan je wel voorstellen hoe deze combinatie leidt tot een krachtig vloerkleed. Laten we daar nog een schepje bovenop doen. De materialen zijn in elkaar verweven. Het geweven vloerkleed is ultra sterk! Een ideaal kunstwerk om op de vloer te leggen, toch?

Modern vloerkleed Strength

Vloerkledencollectie Strength laat zich bijzonder graag kenmerken door het moderne design. Waar we eerder verteld hebben dat het platgeweven vloerkleed het voordeel heeft erg sterk te zijn, heeft het nog een belangrijk voordeel! Het katoenen, platgeweven vloerkleed kan precies zo geprint worden zoals de ontwerpers hebben bedacht. Het design is dan ook niet zomaar door FRAAI bedacht. Collectie Strength bestaat uit een selectie moderne vloerkleden in verschillende kleuren. Een modern vloerkleed of interieur laat zich graag kenmerken door de liefde van het hedendaagse interieur. De definitie van modern kan je ook associëren met innovatie en verbetering. Constant op zoek naar vernieuwing. Zo ook binnen de vloerkledenindustrie!

Samen Strength vloerkledencollectie

Door de subtiele pastelkleuren van het vloerkleed en het tijdloze design kan het vloerkleed in vele interieurstijlen worden gecombineerd. Uiteraard kan het vloerkleed het beste terecht in een modern interieur. Maar ook in een landelijk interieur doet het vloerkleed zeker niet onder. Wordt jouw eethoek in één ruimte gecombineerd met de woonruimte en wil je dat deze ruimtes alsnog apart worden gezien? Mix en match met vloerkleden collectie Strong! Deze moderne vloerkledencollectie beschikt over verschillende designs in pasteltinten. Perfect om te combineren dus!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!