Gambit vloerkleden

De retro vloerkleden collectie Gambit, een knipoog naar vroeger. Het funky blokjes patroon van deze collectie zorgt voor veel karakter en maakt van iedere ruimte een feest!

1 - 9 van 9 producten

Schaakmat! Maak kennis met de Gambit vloerkleden van FRAAI Collecties. Deze vloerkledencollectie met checkerboard patroon doet denken aan een schaakbord en heeft haar naam dan ook te danken aan een beroemde opening in het schaakspel. Dit bijzondere vloerkleed is verkrijgbaar in diverse levendige kleuren en tovert ieder interieur om tot een vrolijk speelveld! 

  • Zacht
  • Speels
  • Scherpe prijs

Jouw eigen speelveld met geblokt vloerkleed Gambit

Breng jouw woonruimte tot leven met Gambit. Dit geblokte vloerkleed is gemaakt van het natuurlijke materiaal katoen en heeft een poolhoogte van maar liefst 18mm. Dit zorgt voor een fluffy ondergrond die comfortabel is om op te lopen, liggen, kruipen of spelen. Dit natuurlijke materiaal biedt niet alleen een zachte en comfortabele ondergrond, maar is ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De zachte feel in combinatie met de speelse uitstraling maken dat vloerkleed Gambit ook uitermate geschikt is als kinderkamer vloerkleed.

Retro vloerkleden Gambit

Stap terug in de tijd met retro vloerkleed Gambit. Dit unieke vloerkleed brengt een retro blokjespatroon tot leven in eigentijdse kleuren, waardoor het zowel een eerbetoon is aan het verleden als een statement in het heden. Of het nu wordt geplaatst in een tienerkamer of een andere ruimte, het Gambit vloerkleed straalt persoonlijkheid uit, waardoor het een opvallende toevoeging is aan ieder interieur.

Gambit vloerkleed van nu!  

Binnen interieurontwerp is het checkerboard, oftewel blokjespatroon, al tijden een geliefde trend. Deze veelzijdige print voegt een speels element toe waardoor een gevoel van dynamiek ontstaat. Als kers op de taart maakt checkerboard vloerkleed Gambit het helemaal af! Wil je de trend volledig omarmen? Kies dan voor één van de opvallende kleuren binnen deze collectie. Liever een subtiele knipoog naar deze trend? Dan is dit vloerkleed er ook in subtielere kleuren.

Benieuwd naar meer retro vloerkleden? Bekijk dan ook eens onze Clarice vloerkleden.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!