Gambit vloerkleden

De retro vloerkleden collectie Gambit, een knipoog naar vroeger. Het funky blokjes patroon van deze collectie zorgt voor veel karakter en maakt van iedere ruimte een feest!

1 - 5 van 5 producten

Schaakmat! Maak kennis met de Gambit collectie van FRAAI Collecties. Katoenen vloerkleden met een retro blokjes patroon in speelse kleuren. De collectie met het klokkenpatroon heeft haar naam te danken aan een beroemde opening in een schaakspel. Een bekende opening doet de naam van deze geweldige collectie eer aan. De vrolijke uitstraling in combinatie van het zachte materiaal is een gouden duo en straalt veel jeugdige energie uit.

  • Zacht
  • Speels
  • Scherpe prijs

Collectie Gambit voor jou inrichting

Maak van jouw ruimte een speelse en vrolijke plek met de collectie Gambit. De vloerkleden uit deze collectie zijn heerlijk zacht en hebben een geweldige uitstraling. Het materiaal katoen voegt comfort toe aan elke stap die wordt gezet op het katoenen vloerkleed. Katoen als materiaal komt niet meteen naar boven als je aan een vloerkleed denkt. Toch is dit geweldig vloerkleed materiaal en zorgt het voor een oase van zachtheid. Niet alleen voor je voeten, maar ook om lekker op te liggen of te spelen. Welke interieur stijl je ook hebt, een Gambit kan je er goed mee combineren!

Retro vloerkleden collectie Gambit

Stap terug in de tijd met de retro vloerkleden collectie Gambit. Het verleden en het heden komen samen in een feest van blokken en hippe kleuren. De blokken weerspiegelen een schaakbord, met unieke vlakken wat voor een vloerkleed met karakter zorgt. De kleuren blokken uit de collectie zijn vrolijk en speels. Je kan het goed op een tienerkamer neerleggen, ook al is dit absoluut geen vereiste. Als je een Gambit vloerkleed neerlegt maak je een statement van creativiteit en persoonlijkheid.

Kies voor Gambit in jouw huis

Als je kiest voor deze geweldige collectie, kies je voor een vleugje retro charme in huis. Naast de zachte textuur die de vloerkleden hebben, geven ze een uitnodigend effect toe in jouw ruimte. Gambit vloerkleden zijn gemaakt met echt vakmanschap, daar is geen twijfel over mogelijk. Naast het prachtige uiterlijk zijn de vloerkleden erg functioneel en van hoge kwaliteit. Of je nu een tienerkamer een make-over wilt geven of een speels tintje aan je eigen ruimte wilt toevoegen, Gambit is de perfecte keuze. Wil je nog verder oriënteren in de categorie katoenen vloerkleden? Neem een kijkje bij onze Moods collectie. Of wacht niet langer en maak de zoektocht af door schaakmat te zetten met een mooi Gambit vloerkleed!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!